Închide meniul
Foto

Moment incredibil la Indian Wells! Victoria Azarenka, criză de plâns în meciul cu Elena Rybakina. „M-am săturat de toate astea!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2022, 16:39

Reclamă
Moment incredibil la Indian Wells! Victoria Azarenka, criză de plâns în meciul cu Elena Rybakina. „M-am săturat de toate astea!”

Victoria Azarenka, criză de plâns în meciul cu Elena Rybakina

Profimedia

Momentul s-a petrecut în timpul setului secund, la scorul de 2-2. Rybakina câștigase primul act cu 6-2. La o dublă-greșeală, Azarenka nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în plâns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Indian Wells | Victoria Azarenka, criză de plâns în meciul cu Elena Rybakina

„Îmi pare rău! Îmi pare foarte rău. Chiar îmi pare foarte rău. Pur și simplu m-am săturat de toate astea”, a spus, printre lacrimi, Azarenka, în momentul în care arbitra a întrebat-o dacă are nevoie de ajutor.

Elena Rybakina nu a fost impresionată de lacrimile adversarei. Jucătoarea din Kazahstan s-a enervat pentru că jocul a fost întrerupt. „E normal ce face?”.

În cele din urmă, Azarenka a pierdut setul cu 4-6 și a fost eliminată de la Indian Wells. Jucătoarea din Belarus, fost număr 1 mondial, nu a câștigat niciun turneu în 2022.

Reclamă

Victoria Azarenka, devastată de războiul din Ucraina

Victoria Azarenka din Belarus, dublă câştigătoare de Grand Slam şi fost lider WTA, s-a declarat devastată de suferinţele produse de războiul din Ucraina, informează Reuters.

„Sunt devastată de acţiunile care au avut loc în ultimele zile împotriva şi în Ucraina. Este sfâşietor să vedem câţi oameni nevinovaţi au fost afectaţi şi continuă să fie afectaţi de asemenea violenţe. Încă din copilărie, i-am văzut întotdeauna pe ucraineni şi belaruşi, precum şi pe cele două naţiuni, prietenoaşi şi susţinându-se unii pe ceilalţi.

Este greu să asist la separarea violentă care are loc în prezent, în loc să ne sprijinim şi să găsim compasiune unul pentru celălalt. Inima mea este cu toţi cei afectaţi direct şi indirect de acest război care provoacă atât de multă durere şi suferinţă. Sper şi doresc pace şi încheierea războiului”, a declarat jucătoarea de 32 de ani, într-o postare pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și