Închide meniul

Război în Ucraina | Victoria Azarenka, devastată de situația din Ucraina! ”Este sfâşietor să vedem câţi oameni nevinovaţi au fost afectaţi şi continuă să fie afectaţi de asemenea violenţe”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2022, 9:46

Război în Ucraina | Victoria Azarenka, devastată de situația din Ucraina! ”Este sfâşietor să vedem câţi oameni nevinovaţi au fost afectaţi şi continuă să fie afectaţi de asemenea violenţe”

Victoria Azarenka, devastată de situația din Ucraina

Profimedia Images

„Sunt devastată de acţiunile care au avut loc în ultimele zile împotriva şi în Ucraina. Este sfâşietor să vedem câţi oameni nevinovaţi au fost afectaţi şi continuă să fie afectaţi de asemenea violenţe. Încă din copilărie, i-am văzut întotdeauna pe ucraineni şi belaruşi, precum şi pe cele două naţiuni, prietenoaşi şi susţinându-se unii pe ceilalţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este greu să asist la separarea violentă care are loc în prezent, în loc să ne sprijinim şi să găsim compasiune unul pentru celălalt. Inima mea este cu toţi cei afectaţi direct şi indirect de acest război care provoacă atât de multă durere şi suferinţă. Sper şi doresc pace şi încheierea războiului”, a declarat jucătoarea de 32 de ani, într-o postare pe Twitter.

Război în Ucraina | Convoiul de blindate ruseşti care se îndreaptă spre Kiev este blocat pe drum

Sutele de vehicule blindate ruseşti care se îndreaptă spre Kiev „răman în prezent blocate” pe drum, potrivit purtătorului de cuvânt al Departamentului american al Apărării, John Kirby, relatează BBC.

„Conform celor mai bune estimări ale noastre, nu au făcut niciun progres apreciabil în ultimele 24 până la 36 de ore”, a spus Kirby, miercuri, la Pentagon.

El a menţionat că întârzierea ar putea fi cauzată de faptul că „forţele se regrupează şi încearcă să recupereze timpul pierdut”, dar ar putea avea legătură şi cu „provocările de logistică şi susţinere” şi „rezistenţa ucrainenilor”.

Reclamă

Război în Ucraina | Soldaţii ruși rămân fără combustibil şi alimente

Potrivit BBC, rapoartele neverificate indică faptul că soldaţii rămân fără combustibil şi alimente. Oficialii din regiunile care au căzut în mâna Rusiei au susţinut că soldaţii ruşi jefuiesc supermarketurile pentru provizii şi că raţiile de alimente oferite de armată sunt expirate.

Convoiul se întinde pe aproximativ 64 de kilometri, potrivit companiei de tehnologie prin satelit Maxar.

Război în Ucraina | Ruşii trebuie să plătească un comision de 30% la achiziţia de valută

Banca Centrală a Rusiei a impus un comision de 30% pentru achiziţiile de valută de către persoane fizice, în încercarea de a-i împiedica pe cetăţenii ruşi să îşi vândă rublele, conform Reuters, transmite BBC.

Reclamă 4 / 0/3

Instituţia bancară rusă nu a oferit imediat informaţii agenţiei de presă Reuters în legătură cu acest aspect.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a anunţat, miercuri, aplicarea unor măsuri de urgenţă menite să stabilizeze rubla, inclusiv interdicţia impusă cetăţenilor ruşi de a transfera bani în străinătate, după ce zilele trecute moneda s-a prăbuşit la un minim record.

În ultimele zile, mulţi cetăţeni ruşi s-au confruntat cu probleme la retragerea de numerar de la bancomate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și