Închide meniul

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Prima reacție a lui Ralf Rangnick după eliminarea din UEFA Champions League. Antrenorul german l-a pus la zid pe arbitru. „A fost o glumă!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2022, 0:44

Reclamă
Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Prima reacție a lui Ralf Rangnick după eliminarea din UEFA Champions League. Antrenorul german l-a pus la zid pe arbitru. „A fost o glumă!

Ralf Rangnick, mesajul după anunţul numirii lui Erik ten Hag

Profimedia

Ralf Rangnick s-a plâns că centralul Slavko Vinčić a fluierat prea des și că au fost prea multe întreruperi. Antrenorul lui Manchester United a spus că cele patru minute de prelungire arătate de la margine au fost o glumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Ralf Rangnick, nervos pe arbitraj

„Am jucat bine în prima repriză. Nivel de energie bun. Nu am avut aceeași energie în repriza a doua. Am avut unu-două momente bune. Trebuia să dăm gol. A fost din ce în ce mai greu după ce ei au marcat. Au fost multe întreruperi. Decizii curioase ale arbitrului. Prelungirile au fost o glumă, doar patru minute”, a spus Ralf Rangnick, după meci.

Golul care le-a adus victoria celor de la Atletico Madrid a fost înscris de Renan Lodi, chiar înainte de pauză. Fundașul brazilian a înscris cu capul după o centrare a lui Antoine Griezmann. Și Joao Felix l-a învins pe de Gea, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid.

United a ajuns la cinci ani fără trofeu. Ultimul trofeu câștigat de Manchester United a fost în mai 2017. Atunci, „Diavolii” cucereau UEFA Europa League, după 2-0 în finala cu Ajax. De atunci, formația de pe Old Trafford n-a mai simțit gustul succesului.

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Meci horror pentru Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League

Cristiano Ronaldo a fost integralist în Manchester United – Atletico Madrid, dar nu a avut niciun șut expediat spre poarta adversă pe tot parcursul meciului. E doar a treia oară în cariera starului lusitan când se întâlnește cu o astfel de contra-performanță.

Reclamă

Precedentele două meciuri fără șut pentru Ronaldo au fost în 2003, într-un Manchester United – Panathinaikos, și în 2011, într-un Barcelona – Real Madrid.


După eliminarea în fața lui Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo a ajuns la trei eliminări consecutive din UEFA Champions League în faza optimilor de finală. Nici rivalul Lionel Messi nu s-a descurcat mai bine.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și