Închide meniul

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Prima reacție a lui Ralf Rangnick după eliminarea din UEFA Champions League. Antrenorul german l-a pus la zid pe arbitru. „A fost o glumă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2022, 0:44

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Prima reacție a lui Ralf Rangnick după eliminarea din UEFA Champions League. Antrenorul german l-a pus la zid pe arbitru. „A fost o glumă!

Ralf Rangnick, mesajul după anunţul numirii lui Erik ten Hag

Profimedia

Ralf Rangnick s-a plâns că centralul Slavko Vinčić a fluierat prea des și că au fost prea multe întreruperi. Antrenorul lui Manchester United a spus că cele patru minute de prelungire arătate de la margine au fost o glumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Ralf Rangnick, nervos pe arbitraj

„Am jucat bine în prima repriză. Nivel de energie bun. Nu am avut aceeași energie în repriza a doua. Am avut unu-două momente bune. Trebuia să dăm gol. A fost din ce în ce mai greu după ce ei au marcat. Au fost multe întreruperi. Decizii curioase ale arbitrului. Prelungirile au fost o glumă, doar patru minute”, a spus Ralf Rangnick, după meci.

Golul care le-a adus victoria celor de la Atletico Madrid a fost înscris de Renan Lodi, chiar înainte de pauză. Fundașul brazilian a înscris cu capul după o centrare a lui Antoine Griezmann. Și Joao Felix l-a învins pe de Gea, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid.

United a ajuns la cinci ani fără trofeu. Ultimul trofeu câștigat de Manchester United a fost în mai 2017. Atunci, „Diavolii” cucereau UEFA Europa League, după 2-0 în finala cu Ajax. De atunci, formația de pe Old Trafford n-a mai simțit gustul succesului.

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Meci horror pentru Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League

Cristiano Ronaldo a fost integralist în Manchester United – Atletico Madrid, dar nu a avut niciun șut expediat spre poarta adversă pe tot parcursul meciului. E doar a treia oară în cariera starului lusitan când se întâlnește cu o astfel de contra-performanță.

Reclamă

Precedentele două meciuri fără șut pentru Ronaldo au fost în 2003, într-un Manchester United – Panathinaikos, și în 2011, într-un Barcelona – Real Madrid.


După eliminarea în fața lui Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo a ajuns la trei eliminări consecutive din UEFA Champions League în faza optimilor de finală. Nici rivalul Lionel Messi nu s-a descurcat mai bine.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Manchester United – Atletico Madrid 0-1
  • Prima reacția a lui Ralf Rangnick după eliminarea din UEFA Champions League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și