Închide meniul

Război în Ucraina | Imagini terifiante cu o grădiniță bombardată de rachetele rușilor. Vladimir Klitschko: „Ăsta e genocid!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 martie 2022, 19:17

Reclamă
Război în Ucraina | Imagini terifiante cu o grădiniță bombardată de rachetele rușilor. Vladimir Klitschko: „Ăsta e genocid!

Vladimir Klitschko, marcat de masacrul de la Bucha

Instagram Vladimir Klitschko

Atacurile cu bombe ale Rusiei lasă urme adânci pe teritoriul Ucrainei, la propriu. Fostul mare luptător Vladimir Klitschko a publicat imagini terifiante cu o grădiniță din Ucraina bombardată de rachetele rușilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko a numit „genocid” acțiunile violente ale rușilor în Ucraina. Fratele primarului din Kiev acuză de complicitate pe oricine continuă să facă afaceri cu rușii în vreme de război.

Război în Ucraina | Vladimir Klitschko, apel disperat: „Ăsta e genocidul ucrainenilor!”

„Aceasta este o grădiniță. Aceasta este o zonă rezidențială a Kievului, capitala Ucrainei. Asta face armata rusă cu rachetele lor. Ei iau vieți. Oricine face afaceri cu Rusia are sânge pe mâini. Aceasta nu este o bază militară, aceasta este o zonă rezidențială a Kievului. Uită-te aici! Ăsta e genocidul ucrainenilor”, a spus Vladimir Klitschko, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)

Cel puţin 816 oameni au fost ucişi în Ucraina, iar alţi peste 1.300 au fost răniţi de la începerea invaziei militare ruse, pe 24 februarie, conform celui mai recent bilanţ anunţat de Naţiunile Unite. Bilanţul anunţat vineri de Oficiul ONU pentru Drepturile Omului este de cel puţin 816 morţi şi 1.333 răniţi. Acest bilanţ include doar victimele civile, scrie observatornews.ro.

Reclamă

În Mariupol, rușii au bombardat și au distrus teatrul din oraș. Peste 1000 de civili se refugiaseră în teatrul care a fost atacat de rachete, iar acum aceșția sunt căutaţi printre dărâmături.

Război în Ucraina | Stadionul „Yuri Gagarin”, distrus de bombele rușilor

În presa ucraineană a apărut o imagine uluitoare din satelit cu un stadion distrus de proiectilele lansate de ruși, la ordinul lui Vladimir Putin.

Arena bombardată se numea „Yuri Gagarin”, era localizată în Cernihiv și era „casa” echipa de primă ligă, FC Desna, care își juca acolo meciurile de “acasă”.

Reclamă 4 / 0/3

Micuța arenă din Ucraina a fost lovită grav de proiectilele rusești. Una dintre tribune este distrusă aproape complet, în timp ce pe teren se poate observa un crater uriaș produs de bombele lansate de armata lui Vladimir Putin.

Război în Ucraina | Vladimir Klitschko a vizitat o maternitate din Kiev

Războiul început de Rusia în Ucraina a schimbat mii de vieți. Chiar și așa, alte vieți continuă să vină pe lume, în Kiev, orașul bombarbat de rahetele lui Putin. Vladimir Klitschko a publicat imagini emoționante dintr-o maternitate.

Imaginile cu bebelușii născuți în vreme de război au emoționat o lume întreagă. Klitschko a anunțat că nu mai puțin de 82 de copii s-au născut în spitalul respectiv în cele 13 zile care au trecut de la începutul războiului.

”Viața merge înainte. În acest spital s-au născut 82 de copii de la începutul războiului. Mulți ucraineni sunt pe drum și se vor mai naște în fiecare zi. Sunt momente foarte prețioase în viață. Chiar și în vremuri atât de disperate și grele. Atât de emoționant”,a spus Vladimir Klitschko, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și