Închide meniul

Război în Ucraina | Imagini terifiante cu o grădiniță bombardată de rachetele rușilor. Vladimir Klitschko: „Ăsta e genocid!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 martie 2022, 19:17

Război în Ucraina | Imagini terifiante cu o grădiniță bombardată de rachetele rușilor. Vladimir Klitschko: „Ăsta e genocid!

Vladimir Klitschko, marcat de masacrul de la Bucha

Instagram Vladimir Klitschko

Atacurile cu bombe ale Rusiei lasă urme adânci pe teritoriul Ucrainei, la propriu. Fostul mare luptător Vladimir Klitschko a publicat imagini terifiante cu o grădiniță din Ucraina bombardată de rachetele rușilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko a numit „genocid” acțiunile violente ale rușilor în Ucraina. Fratele primarului din Kiev acuză de complicitate pe oricine continuă să facă afaceri cu rușii în vreme de război.

Război în Ucraina | Vladimir Klitschko, apel disperat: „Ăsta e genocidul ucrainenilor!”

„Aceasta este o grădiniță. Aceasta este o zonă rezidențială a Kievului, capitala Ucrainei. Asta face armata rusă cu rachetele lor. Ei iau vieți. Oricine face afaceri cu Rusia are sânge pe mâini. Aceasta nu este o bază militară, aceasta este o zonă rezidențială a Kievului. Uită-te aici! Ăsta e genocidul ucrainenilor”, a spus Vladimir Klitschko, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)

Cel puţin 816 oameni au fost ucişi în Ucraina, iar alţi peste 1.300 au fost răniţi de la începerea invaziei militare ruse, pe 24 februarie, conform celui mai recent bilanţ anunţat de Naţiunile Unite. Bilanţul anunţat vineri de Oficiul ONU pentru Drepturile Omului este de cel puţin 816 morţi şi 1.333 răniţi. Acest bilanţ include doar victimele civile, scrie observatornews.ro.

Reclamă

În Mariupol, rușii au bombardat și au distrus teatrul din oraș. Peste 1000 de civili se refugiaseră în teatrul care a fost atacat de rachete, iar acum aceșția sunt căutaţi printre dărâmături.

Război în Ucraina | Stadionul „Yuri Gagarin”, distrus de bombele rușilor

În presa ucraineană a apărut o imagine uluitoare din satelit cu un stadion distrus de proiectilele lansate de ruși, la ordinul lui Vladimir Putin.

Arena bombardată se numea „Yuri Gagarin”, era localizată în Cernihiv și era „casa” echipa de primă ligă, FC Desna, care își juca acolo meciurile de “acasă”.

Reclamă 4 / 0/3

Micuța arenă din Ucraina a fost lovită grav de proiectilele rusești. Una dintre tribune este distrusă aproape complet, în timp ce pe teren se poate observa un crater uriaș produs de bombele lansate de armata lui Vladimir Putin.

Război în Ucraina | Vladimir Klitschko a vizitat o maternitate din Kiev

Războiul început de Rusia în Ucraina a schimbat mii de vieți. Chiar și așa, alte vieți continuă să vină pe lume, în Kiev, orașul bombarbat de rahetele lui Putin. Vladimir Klitschko a publicat imagini emoționante dintr-o maternitate.

Imaginile cu bebelușii născuți în vreme de război au emoționat o lume întreagă. Klitschko a anunțat că nu mai puțin de 82 de copii s-au născut în spitalul respectiv în cele 13 zile care au trecut de la începutul războiului.

”Viața merge înainte. În acest spital s-au născut 82 de copii de la începutul războiului. Mulți ucraineni sunt pe drum și se vor mai naște în fiecare zi. Sunt momente foarte prețioase în viață. Chiar și în vremuri atât de disperate și grele. Atât de emoționant”,a spus Vladimir Klitschko, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)

Reclamă
Recomandări
  • Vladimir Klitschko s-a înrolat în armata Ucrainei
  • Vladimir Klitschko e fratele primarului din Kiev, Vitali Klitschko

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și