Închide meniul

Rafael Nadal – Taylor Fritz 3-6, 6-7. „Rafa” a pierdut finala de la Indian Wells şi a acuzat probleme medicale: „Îmi este foarte greu să respir, sunt ameţit!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2022, 8:27

Reclamă
Rafael Nadal – Taylor Fritz 3-6, 6-7. „Rafa a pierdut finala de la Indian Wells şi a acuzat probleme medicale: „Îmi este foarte greu să respir, sunt ameţit!

Taylor Fritz l-a învins pe Rafael Nadal în finala de la Indian Wells

Profimediaimages

Rafael Nadal – Taylor Fritz 3-6, 6-7. Americanul Taylor Fritz, locul 20 ATP, a câştigat, duminică, turneul de Masters 1.000 de la Indian Wells. L-a învins în finală pe spaniolul Rafael Nadal, locul 4 ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fritz, 24 de ani, s-a impus după două ore şi şapte minute de joc şi a devenit primul american care se impune la competiţia din deşertul californian după Andre Agassi, în 2001, şi cel mai tânăr după Novak Djokovic, din 2011.

Rafael Nadal, învins în finala de la Indian Wells de Taylor Fritz

Nadal a cerut o pauză medicală după primul set, acuzând dureri în zona toracică. El a mai cerut intervenţia fizioterapeului la scorul de 4-5, în setul al doilea. Şi Fritz a jucat cu probleme medicale, la glezna dreaptă.

Pentru tânărul american, orginar din apropiere de San Diego, California, acesta este abia al doilea trofeu din carieră, cel mai important însă, după cel de la Eastbourne, în 2019. El a mai jucat cinci finale. Şi-a asigurat un premiu de 1.242.025 de dolari şi 1.000 de puncte ATP. „Rafa” a plecat acasă cu 665.330 de dolari şi 600 de puncte ATP.

Nadal, 35 de ani, încheie astfel o serie de 20 de victorii la rând pe care le-a obţinut de la începutul anului.

Reclamă

Este o finală. Am încercat. Am pierdut împotriva unui mare jucător şi nu este ziua să vorbesc despre ce se întâmplă cu mine. Tot ce pot spune este că îmi este greu să respir. Nu știu, când încerc să respir este dureros și foarte incomod.

Nu știu dacă e ceva la coaste, nu știu încă. Când respir și când mă mișc, parcă am tot timpul un ac înăuntru. Mă face să mă simt puțin amețit, pentru că este dureros. Este un fel de durere care mă limitează. Mult. Nu este doar din cauza durerii: nu mă simt foarte bine pentru că îmi afectează respirația„, a declarat Rafael Nadal după înfrângerea cu Fritz, potrivit marca.com.

De luni, Rafael Nadal va urca pe lcoul 3 ATP, în locul germanului Alexander Zverev, iar Fritz va fi pe locul 13 ATP, cel mai bun din carieră.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și