Închide meniul

Rafael Nadal – Taylor Fritz 3-6, 6-7. „Rafa” a pierdut finala de la Indian Wells şi a acuzat probleme medicale: „Îmi este foarte greu să respir, sunt ameţit!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2022, 8:27

Rafael Nadal – Taylor Fritz 3-6, 6-7. „Rafa a pierdut finala de la Indian Wells şi a acuzat probleme medicale: „Îmi este foarte greu să respir, sunt ameţit!

Taylor Fritz l-a învins pe Rafael Nadal în finala de la Indian Wells

Profimediaimages

Rafael Nadal – Taylor Fritz 3-6, 6-7. Americanul Taylor Fritz, locul 20 ATP, a câştigat, duminică, turneul de Masters 1.000 de la Indian Wells. L-a învins în finală pe spaniolul Rafael Nadal, locul 4 ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fritz, 24 de ani, s-a impus după două ore şi şapte minute de joc şi a devenit primul american care se impune la competiţia din deşertul californian după Andre Agassi, în 2001, şi cel mai tânăr după Novak Djokovic, din 2011.

Rafael Nadal, învins în finala de la Indian Wells de Taylor Fritz

Nadal a cerut o pauză medicală după primul set, acuzând dureri în zona toracică. El a mai cerut intervenţia fizioterapeului la scorul de 4-5, în setul al doilea. Şi Fritz a jucat cu probleme medicale, la glezna dreaptă.

Pentru tânărul american, orginar din apropiere de San Diego, California, acesta este abia al doilea trofeu din carieră, cel mai important însă, după cel de la Eastbourne, în 2019. El a mai jucat cinci finale. Şi-a asigurat un premiu de 1.242.025 de dolari şi 1.000 de puncte ATP. „Rafa” a plecat acasă cu 665.330 de dolari şi 600 de puncte ATP.

Nadal, 35 de ani, încheie astfel o serie de 20 de victorii la rând pe care le-a obţinut de la începutul anului.

Reclamă

Este o finală. Am încercat. Am pierdut împotriva unui mare jucător şi nu este ziua să vorbesc despre ce se întâmplă cu mine. Tot ce pot spune este că îmi este greu să respir. Nu știu, când încerc să respir este dureros și foarte incomod.

Nu știu dacă e ceva la coaste, nu știu încă. Când respir și când mă mișc, parcă am tot timpul un ac înăuntru. Mă face să mă simt puțin amețit, pentru că este dureros. Este un fel de durere care mă limitează. Mult. Nu este doar din cauza durerii: nu mă simt foarte bine pentru că îmi afectează respirația„, a declarat Rafael Nadal după înfrângerea cu Fritz, potrivit marca.com.

De luni, Rafael Nadal va urca pe lcoul 3 ATP, în locul germanului Alexander Zverev, iar Fritz va fi pe locul 13 ATP, cel mai bun din carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și