Închide meniul

„Neymar abia se mai antrenează, e la limita alcoolismului. Distruge clubul!”. Haos total la PSG. Şeicul Nasser Al-Khelaifi, sfătuit să renunţe la brazilian până nu e prea târziu!

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 martie 2022, 10:15

Reclamă
„Neymar abia se mai antrenează, e la limita alcoolismului. Distruge clubul!. Haos total la PSG. Şeicul Nasser Al-Khelaifi, sfătuit să renunţe la brazilian până nu e prea târziu!

Neymar, atacat în termeni duri

Profimedia

Neymar a inflamat spiritele la PSG şi se anunţă o „revoluţie” în lotul liderului din Ligue 1. Jurnalistul Daniel Riolo a oferit detalii teribile din vestiarul parizienilor şi l-a făcut praf pe starul brazilian din atacul lui Mauricio Pochettino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starurile din capitala Franţei tocmai s-au făcut de râs în campionat. Au pierdut la scor de neprezentare în derby-ul cu AS Monaco şi au ajuns la trei înfrângeri la rând, în deplasare, în Ligue 1. Titular în umilinţa din Principat, Neymar a fost arătat cu degetul.

Neymar, acuzat că face haos la PSG: „Lăsaţi-l să plece, distruge clubul!”

Şeicul Nasser Al-Khelaifi este sfătuit să renunţe cât mai repede la Neymar, a cărui cotă este în cădere liberă. De la 180 de milioane de euro, a ajuns să valoreze de două ori mai puţin în prezent.

Neymar abia se mai antrenează, ajunge într-o stare jalnică şi e la limita alcoolismului. Aşa este! Neymar vrea să se răzbune pe PSG. Există o ruptură totală cu clubul și cu vestiarul.

Fanilor de la PSG nu le pasă de capriciile lui Neymar. Trebuie să i se dea banii şi să plece, distruge clubul. Trebuie să i se semneze cecul și fie lase să plece. Face mult rău în interiorul clubului. Lăsaţi-l să plece, distruge PSG”, a spus Daniel Riolo la RMC Sport, potrivit marca.com.

Reclamă

Cinci goluri şi trei pase decisive şi-a trecut în cont Neymar, în acest sezon. Nici venirea bunului său prieten, Lionel Messi, nu l-a ajutat pe brazilian.

PSG a ratat din nou obiectivul principal al sezonului, cucerirea UEFA Champions League, iar Nasser Al-Khelaifi începe ”revoluția” la echipă. Șeicul vrea să înceapă prin vânzarea lui Neymar, care a dezamăgit în ”dubla” cu Real Madrid, dar și în ultimele sezoane.

Starurile lui Pochettino, huiduite în PSG – Bordeaux 3-0

Au fost momente incredibile la Paris! Lionel Messi și Neymar, huiduiți de propriii fani, la fiecare atingere de balon. Fanii sunt supăraţi după eliminarea suferită de echipa lor favorită în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma înfrângerii, scor 1-3, cu Real Madrid. După startul jocului, principalii vizaţi de huiduielile publicului au fost Messi şi, mai ales, Neymar.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a ajuns la PSG în vara lui 2017 pentru suma de 222 de milioane de euro, acesta fiind cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Brazilianul a reușit 91 goluri în 135 de meciuri pentru parizieni.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și