Închide meniul

Jurgen Klopp, la naționala Angliei după despărțirea de Liverpool! Anunțul răsunător făcut de Bild

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2022, 10:20

Reclamă
Jurgen Klopp, la naționala Angliei după despărțirea de Liverpool! Anunțul răsunător făcut de Bild

Jurgen Klopp, la naționala Angliei după despărțirea de Liverpool

Profimedia

Jurgen Klopp, la naționala Angliei! Anunțul fabulos făcut de Bild

Jurgen Klopp a scris istorie la Liverpool. Managerul german mai are contract cu echipa de pe Anfield până în vara anului 2024. Apoi, așa cum a promis, va face o pauză lungă pentru a petrece timpul alături de familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar ce urmează pentru Klopp, după acel „moment de respiro”? Bild anunță că este exclus ca neamțul să renunțe definitiv la cariera de antrenor.

Potrivit celebrei publicații, cea mai probabilă destinație va fi naționala Angliei, ci nu cea a Germaniei, așa cum s-a scris anterior.

Klopp și-ar putea continua aventura în fotbalul englez, după despărțirea de Liverpool

Jurgen Klopp s-a adaptat perfect în fotbalul englez, iar jurnaliștii germani consideră că s-ar potrivi “mănușă” la cârma naționalei Albionului.

“Cel mai probabil, Jurgen Klopp va deveni selecționerul naționalei Angliei. Este mult mai probabil decât să ajungă la naționala Germaniei. Sunt sigur de asta. Este extrem de popular în Anglia și iubește fotbalul de acolo.

Reclamă

Și dacă privești din toate perspectivele, Anglia este cea atractivă variantă pentru un antrenor. Naționala are atât de mulți jucători de clasă mondială, motiv pentru care poate spera la câștigarea unor trofee.”, a notat Bild.

Gareth Southgate, actualul selecționer al naționalei Angliei, își încheie contractul în decembrie 2024.

Jurgen Klopp a scris istorie pe Anfield

„Planul meu este să rămân până în 2024”, anunța Klopp, cu ceva timp în urmă, eliminând orice ipoteză legată de o eventuală prelungire a contractului cu Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Jurgen Klopp a ajuns pe Anfield în 2015 și a transformat complet echipa. Sub comanda lui, “cormoranii” au câștigat 5 trofee. Cele mai importante rămân UEFA Champions League (2019) și titlul din Premier League (2020).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și