Închide meniul

La ce oră se joacă Simona Halep – Daria Saville, în turul al doilea la Miami Open! „Simo” a câştigat ultimele trei confruntări directe

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2022, 23:38

Reclamă
La ce oră se joacă Simona Halep – Daria Saville, în turul al doilea la Miami Open! „Simo a câştigat ultimele trei confruntări directe

SImona Halep a coborât o poziţie în clasamentul WTA

Getty Images

Organizatorii turneului de la Miami Open au anunţat ora de start a meciului Simona Halep – Daria Saville, din turul al doilea. Campioana noastră o va întâlni după 6 ani pe adversara din Australia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea noastră campioană a avut parte de o tragere favorabilă a tabloului. Fiind cap de serie, Simona Halep va juca direct în turul al doilea, acolo unde o va întâlni pe Daria Saville.

Ora de start a meciului Simona Halep – Daria Saville, în turul al doilea la Miami Open

Potrivit anunţului făcut de organizatori, confruntarea va avea loc mâine seară, 24 martie, în jurul orei 23:00 (ora României). Duelul va avea loc pe terenul 7 şi va fi al patrulea, după confruntările Aljaz Bedene – Ugo Humbert, Pedro Martinez – Jan Lennard Struff și Heather Watson – Elina Svitonila.

Saville, 28 de ani, fostă numărul 20 mondial, a întrecut-o, marţi, în prima manşă, cu scorul de 7-5, 6-3, pe jucătoarea belgiană Greet Minnen, locul 81 WTA, după un meci de două ore şi trei minute.

Simona Halep – Daria Saville, în turul al doilea la Miami Open

Halep şi Saville s-au mai întâlnit de patru ori în circuit, iar românca a câştigat de trei ori. Ultimele meciuri au avut loc în 2016, când Halep a câştigat, scor 6-1, 6-2, în optimi la Cincinnati, şi 6-2, 6-3, în turul al doilea al Rogers Cup, iar australianca s-a impus la Roma, tot în manşa a doua, scor 6-3, 4-6, 6-3.

Reclamă

În 2015, la Indian Wells, în turul I, Halep a obţinut victoria cu scorul de 2-6, 6-1, 6-2. La Miami Open, jucătoarea română este direct acceptă în manşa a doua.

Simona Halep, a doua favorită la Miami Open

Simona are o cotă de 12 la câștigarea trofeului de la Miami, fiind întrecută doar de Iga Swiatek, cu o cotă de 6. Aceeași cotă ca a lui Halep o mai are și Aryna Sabalenko. Paulo Badosa, Anett Kontaveit și Maria Sakkari se află și ele printre favorite (cotă 15).

În afară de Simona Halep, alte trei românce se mai află pe tabloul principal de la Miami, dar, din punctul de vedere al caselor de pariuri, au șanse minime la câștigarea turneului. Sorana Cîrstea are o cotă de 150.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu a primit o cotă de 200, iar Gabriela Ruse are o cotă uriașă de 300. Emma Răducanu, care se află pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep la Miami, are o cotă de 30 la adjudecarea trofeului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și