Închide meniul

La ce oră se joacă Simona Halep – Daria Saville, în turul al doilea la Miami Open! „Simo” a câştigat ultimele trei confruntări directe

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2022, 23:38

La ce oră se joacă Simona Halep – Daria Saville, în turul al doilea la Miami Open! „Simo a câştigat ultimele trei confruntări directe

SImona Halep a coborât o poziţie în clasamentul WTA

Getty Images

Organizatorii turneului de la Miami Open au anunţat ora de start a meciului Simona Halep – Daria Saville, din turul al doilea. Campioana noastră o va întâlni după 6 ani pe adversara din Australia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea noastră campioană a avut parte de o tragere favorabilă a tabloului. Fiind cap de serie, Simona Halep va juca direct în turul al doilea, acolo unde o va întâlni pe Daria Saville.

Ora de start a meciului Simona Halep – Daria Saville, în turul al doilea la Miami Open

Potrivit anunţului făcut de organizatori, confruntarea va avea loc mâine seară, 24 martie, în jurul orei 23:00 (ora României). Duelul va avea loc pe terenul 7 şi va fi al patrulea, după confruntările Aljaz Bedene – Ugo Humbert, Pedro Martinez – Jan Lennard Struff și Heather Watson – Elina Svitonila.

Saville, 28 de ani, fostă numărul 20 mondial, a întrecut-o, marţi, în prima manşă, cu scorul de 7-5, 6-3, pe jucătoarea belgiană Greet Minnen, locul 81 WTA, după un meci de două ore şi trei minute.

Simona Halep – Daria Saville, în turul al doilea la Miami Open

Halep şi Saville s-au mai întâlnit de patru ori în circuit, iar românca a câştigat de trei ori. Ultimele meciuri au avut loc în 2016, când Halep a câştigat, scor 6-1, 6-2, în optimi la Cincinnati, şi 6-2, 6-3, în turul al doilea al Rogers Cup, iar australianca s-a impus la Roma, tot în manşa a doua, scor 6-3, 4-6, 6-3.

Reclamă

În 2015, la Indian Wells, în turul I, Halep a obţinut victoria cu scorul de 2-6, 6-1, 6-2. La Miami Open, jucătoarea română este direct acceptă în manşa a doua.

Simona Halep, a doua favorită la Miami Open

Simona are o cotă de 12 la câștigarea trofeului de la Miami, fiind întrecută doar de Iga Swiatek, cu o cotă de 6. Aceeași cotă ca a lui Halep o mai are și Aryna Sabalenko. Paulo Badosa, Anett Kontaveit și Maria Sakkari se află și ele printre favorite (cotă 15).

În afară de Simona Halep, alte trei românce se mai află pe tabloul principal de la Miami, dar, din punctul de vedere al caselor de pariuri, au șanse minime la câștigarea turneului. Sorana Cîrstea are o cotă de 150.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu a primit o cotă de 200, iar Gabriela Ruse are o cotă uriașă de 300. Emma Răducanu, care se află pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep la Miami, are o cotă de 30 la adjudecarea trofeului.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și