Închide meniul

”Ne-am bate joc de fotbal!” Mihai Stoica, mesaj clar pentru Andrei Vlad și Ștefan Târnovanu: ”Nu va fi scos la prima eroare!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 11:31

Reclamă
”Ne-am bate joc de fotbal!” Mihai Stoica, mesaj clar pentru Andrei Vlad și Ștefan Târnovanu: ”Nu va fi scos la prima eroare!”

Mihai Stoica este sigur că FCSB o va detrona pe CFR Cluj dacă se ajunge la un meci decisiv

Mihai Stoica o vede deja campioană pe FCSB / SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre postul de titular din poarta FCSB-ului. Din „Messi al portarilor”, Andrei Vlad a devenit rezerva de lux a lui Ştefan Târnovanu. Gigi Becali a luat decizia după ce tânărul goalkeeper a gafat în înfrângerea cu FC Argeș, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunțat că Andrei Vlad este numărul 1 la FCSB, dar Ștefan Târnovanu nu va fi scos curând din poartă. Tânărul portar a impresionat în partidele în care a fost titular.

Mihai Stoica a vorbit despre postul de titular din poarta FCSB

”Dacă nu se întâmpla greșeala aia nefericită, făcută apoi de Donnarumma, care, culmea e născut tot în 1999… Vlad nu va mai face niciodată greșeala asta în viața lui. Târnovanu nu va fi scos la prima eroare. Sunt erori peste care poți trece cu vederea, dar cum a făcut Vlad nu poți trece cu vederea.

Că lumea nu înțelege, prefer un portar care nu are joc de picior bun față de un portar cu joc de picior bun, care încearcă să arate că are joc de picior bun. Pe mine mă interesează să-i dea una mingii de s-o bubuie, că nu ești mijlocaș.

Acum, Alisson a făcut două greșeli mai mari decât Vlad la un singur meci, cu City. Dar asta nu e o greșeală peste care putem trece cu vederea. Vlad e numărul unu la FCSB, dar Târnovanu apără pentru că apără foarte bine și nimeni nu-l va scoate din poartă, ne-am bate joc de fotbal”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică, mesaj pentru Andrei Vlad

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB şi secund al lui Mirel Rădoi la echipa naţională, a avut un mesaj pentru Andrei Vlad, portarul care a fost scos din prima echipă de Gigi Becali, după gafa monumentală din partea cu FC Argeş.

”Important e ca el să treacă peste acest momente dificile şi să aibă caracter puternic, să treacă peste acest moment pentru că au mai fost cazuri de portari care la vârsta lui au greşit şi după au reuşit să se impună.

Îmi aduc aminte de Tătăruşanu care şi el când a venit la Steaua în perioada respectivă, era tănâr, a făcut greşeli, dar cu multă muncă a reuşit să treacă peste şi a ajuns la un nivel foarte ridicat”, a spus Nicolae Dică pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și