Închide meniul

”Ne-am bate joc de fotbal!” Mihai Stoica, mesaj clar pentru Andrei Vlad și Ștefan Târnovanu: ”Nu va fi scos la prima eroare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 11:31

”Ne-am bate joc de fotbal!” Mihai Stoica, mesaj clar pentru Andrei Vlad și Ștefan Târnovanu: ”Nu va fi scos la prima eroare!”

Mihai Stoica este sigur că FCSB o va detrona pe CFR Cluj dacă se ajunge la un meci decisiv

Mihai Stoica o vede deja campioană pe FCSB / SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre postul de titular din poarta FCSB-ului. Din „Messi al portarilor”, Andrei Vlad a devenit rezerva de lux a lui Ştefan Târnovanu. Gigi Becali a luat decizia după ce tânărul goalkeeper a gafat în înfrângerea cu FC Argeș, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunțat că Andrei Vlad este numărul 1 la FCSB, dar Ștefan Târnovanu nu va fi scos curând din poartă. Tânărul portar a impresionat în partidele în care a fost titular.

Mihai Stoica a vorbit despre postul de titular din poarta FCSB

”Dacă nu se întâmpla greșeala aia nefericită, făcută apoi de Donnarumma, care, culmea e născut tot în 1999… Vlad nu va mai face niciodată greșeala asta în viața lui. Târnovanu nu va fi scos la prima eroare. Sunt erori peste care poți trece cu vederea, dar cum a făcut Vlad nu poți trece cu vederea.

Că lumea nu înțelege, prefer un portar care nu are joc de picior bun față de un portar cu joc de picior bun, care încearcă să arate că are joc de picior bun. Pe mine mă interesează să-i dea una mingii de s-o bubuie, că nu ești mijlocaș.

Acum, Alisson a făcut două greșeli mai mari decât Vlad la un singur meci, cu City. Dar asta nu e o greșeală peste care putem trece cu vederea. Vlad e numărul unu la FCSB, dar Târnovanu apără pentru că apără foarte bine și nimeni nu-l va scoate din poartă, ne-am bate joc de fotbal”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică, mesaj pentru Andrei Vlad

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB şi secund al lui Mirel Rădoi la echipa naţională, a avut un mesaj pentru Andrei Vlad, portarul care a fost scos din prima echipă de Gigi Becali, după gafa monumentală din partea cu FC Argeş.

”Important e ca el să treacă peste acest momente dificile şi să aibă caracter puternic, să treacă peste acest moment pentru că au mai fost cazuri de portari care la vârsta lui au greşit şi după au reuşit să se impună.

Îmi aduc aminte de Tătăruşanu care şi el când a venit la Steaua în perioada respectivă, era tănâr, a făcut greşeli, dar cu multă muncă a reuşit să treacă peste şi a ajuns la un nivel foarte ridicat”, a spus Nicolae Dică pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și