Închide meniul

Mick Schumacher, accident teribil în Arabia Saudită! Primele informaţii din partea echipei sale. „Medicii vor să i se facă investigaţii. Maşina este distrusă complet”

Dan Roșu Publicat: 26 martie 2022, 21:53 / Actualizat: 26 martie 2022, 23:21

Reclamă
Mick Schumacher, accident teribil în Arabia Saudită! Primele informaţii din partea echipei sale. „Medicii vor să i se facă investigaţii. Maşina este distrusă complet

Mick Schumacher, accident teribil în Arabia Saudită!

Profimedia Images

Mick Schumacher a avut parte de un accident teribil în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, când monopostul lui rula cu o viteză de 270 km/h. Din primele informaţii, fiul septuplului campion mondial nu are probleme mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula1.com notează că Mick Schumacher pare să fie bine fizic şi a vorbit cu mama sa, potrivit unui anunţ al Haas. El va fi dus la spital pentru investigaţii suplimentare, din precauţie.

“Am vorbit cu mama lui şi am informat-o. El nu are răni vizibile, dar medicii vor să i se facă investigaţii pentru a se asigura că nu are sechele. Impactul a distrus tehnologia digitală, aşa că nu am auzit nimic prin radio, dar ni s-a spus că ea conştient. Maşina este distrusă complet”, a declarat conducătorul Haas, Gunther Steiner.

Mick Schumacher, accident teribil în Arabia Saudită

Accidentul lui Mick Schumacher a avut loc în timpul segmentulul 2 al calificărilor, iar calificările s-au întrerupt mai multe minute. Pilotul a fost transportat la centrul medical.

Monopostul lui Mick Schumacher a fost scos cu macaraua de pe pistă, în timp ce fiul lui Michael Schumacher a fost luat cu o ambulanţă şi dus la spital, pentru primele investigaţii.

Reclamă

Schumacher, mesaj emoţionant în ziua în care Michael Schumacher a împlinit 53 de ani

Mick Schumacher a avut o reacţie emoţionantă, pe reţelele sociale, în ziua în care tatăl său, Michael Schumacher, a împlinit 53 de ani. A ţinut să-i ureze „La mulţi ani!” şi să îi mulţumească pentru ajutorul pe care i l-a oferit în cariera de pilot.

Tânărul de 23 de ani a postat o imagine emoţionantă, din momentul în care era ţinut în braţe de septuplul campion mondial la Formula 1. Mick îi calcă pe urme şi concurează în Marele Circ.

„La mulți ani, tata! Aceste zile au fost foarte importante pentru mine, m-au făcut să îmi crească pasiunea pentru sporturile cu motor.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt recunoscător pentru toate experiențele pe care mi le-ai oferit și sunt nerăbdător să trăim unele noi în viitor„, a transmis Mick Schumacher pe contul său de Instagram.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
Vezi toate știrile
Citește și