Închide meniul

Mick Schumacher, accident teribil în Arabia Saudită! Primele informaţii din partea echipei sale. „Medicii vor să i se facă investigaţii. Maşina este distrusă complet”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 martie 2022, 21:53 / Actualizat: 26 martie 2022, 23:21

Mick Schumacher, accident teribil în Arabia Saudită! Primele informaţii din partea echipei sale. „Medicii vor să i se facă investigaţii. Maşina este distrusă complet

Mick Schumacher, accident teribil în Arabia Saudită!

Profimedia Images

Mick Schumacher a avut parte de un accident teribil în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, când monopostul lui rula cu o viteză de 270 km/h. Din primele informaţii, fiul septuplului campion mondial nu are probleme mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula1.com notează că Mick Schumacher pare să fie bine fizic şi a vorbit cu mama sa, potrivit unui anunţ al Haas. El va fi dus la spital pentru investigaţii suplimentare, din precauţie.

“Am vorbit cu mama lui şi am informat-o. El nu are răni vizibile, dar medicii vor să i se facă investigaţii pentru a se asigura că nu are sechele. Impactul a distrus tehnologia digitală, aşa că nu am auzit nimic prin radio, dar ni s-a spus că ea conştient. Maşina este distrusă complet”, a declarat conducătorul Haas, Gunther Steiner.

Mick Schumacher, accident teribil în Arabia Saudită

Accidentul lui Mick Schumacher a avut loc în timpul segmentulul 2 al calificărilor, iar calificările s-au întrerupt mai multe minute. Pilotul a fost transportat la centrul medical.

Monopostul lui Mick Schumacher a fost scos cu macaraua de pe pistă, în timp ce fiul lui Michael Schumacher a fost luat cu o ambulanţă şi dus la spital, pentru primele investigaţii.

Reclamă

Schumacher, mesaj emoţionant în ziua în care Michael Schumacher a împlinit 53 de ani

Mick Schumacher a avut o reacţie emoţionantă, pe reţelele sociale, în ziua în care tatăl său, Michael Schumacher, a împlinit 53 de ani. A ţinut să-i ureze „La mulţi ani!” şi să îi mulţumească pentru ajutorul pe care i l-a oferit în cariera de pilot.

Tânărul de 23 de ani a postat o imagine emoţionantă, din momentul în care era ţinut în braţe de septuplul campion mondial la Formula 1. Mick îi calcă pe urme şi concurează în Marele Circ.

„La mulți ani, tata! Aceste zile au fost foarte importante pentru mine, m-au făcut să îmi crească pasiunea pentru sporturile cu motor.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt recunoscător pentru toate experiențele pe care mi le-ai oferit și sunt nerăbdător să trăim unele noi în viitor„, a transmis Mick Schumacher pe contul său de Instagram.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și