Închide meniul

Cristi Manea a devenit tată a doua oară! Prima imagine cu fiica fotbalistului de la CFR Cluj. „Bine ai venit pe Pământ!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2022, 12:06

Reclamă
Cristi Manea a devenit tată a doua oară! Prima imagine cu fiica fotbalistului de la CFR Cluj. „Bine ai venit pe Pământ!

Cristi Manea și Irina Deaconescu au doi copii împreună

Instagram Irina Deaconescu

Cristi Manea, 24 de ani, e în culmea fericirii. Iubita lui, Irina Deaconescu, 24 de ani, a adus pe lume o fetiță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea și Irina Deaconescu au devenit părinți a doua oară. Cei doi mai au o fetiță, Victoria, venită pe lume în octombrie 2020.

Cristi Manea și Irina Deaconescu au devenit părinți a doua oară

Noua membră a familiei fotbalistului de la CFR Cluj se numește Venus. Mama ei a făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

„Bine ai venit pe Pământ, Venus Manea!”, a scris Irina Deaconescu, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Irina Deaconescu (@irinassw)

Reclamă

Cristi Manea se afla în cantonamentul echipei națională când Irina Deaconescu a născut-o pe Venus. Fotbalistul de 24 de ani a avut probleme din cauza unei viroze respiratorii, dar a revenit la antrenamente.

Și Florin Tănase a devenit tată

Nu doar Manea a singurul fotbalist din Liga 1 care a devenit părinte în această perioadă. Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, e tată în premieră. Soția lui, Medeea, a adus pe lume un băiețel.

Soția lui Tănase a postat prima fotografie cu noul membru al familiei. Casa noastră e plină de iubire!”, a scris Medeea, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Medeea Tanase (@medeeam)

Florin Tănase le-a dedicat Medeei și fiului său cele două goluri pe care le-a înscris duminică în meciul FC Argeș – FCSB 2-3. De acum înainte, fiecare reușită a căpitanului roș-albaștrilor va fi dedicată familiei reînnoite.

În luna septembrie a anului trecut, Florin Tănase și Medeea au făcut cununia civilă, iar la eveniment au participat mai mulți fotbaliști de la FCSB sau care au trecut pe la echipa lui Gigi Becali.

Nașul de cununie a lui Florin Tănase a fost Vlad Achim, fotbalistul lui FC U Craiova 1948. Cei doi au fost colegi atât la Viitorul, cât și la FCSB.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Kacper Sztuka a plecat de pe primul loc 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și