Închide meniul

Florin Tănase și Medeea au devenit părinți! Prima imagine cu fiul căpitanului de la FCSB. „Casa noastră e plină de iubire!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2022, 17:26

Florin Tănase și Medeea au devenit părinți! Prima imagine cu fiul căpitanului de la FCSB. „Casa noastră e plină de iubire!

Florin Tănase s-a căsătorit anul trecut în Medeea Tănase

Instagram Medeea Tănase

Florin Tănase a marcat cel important gol din carieră. Căpitanul lui FCSB a devenit tată. Soția lui, Medeea, a născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medeea a născut pe 17 martie. Florin Tănase și Medeea au devenit părinți de băiețel. Soția căpitanului de la FCSB a postat prima fotografie cu noul membru al familiei.

Florin Tănase a devenit tată

„Casa noastră e plină de iubire!”, a scris Medeea, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Medeea Tanase (@medeeam)

Florin Tănase le-a dedicat Medeei și fiului său cele două goluri pe care le-a înscris duminică în meciul FC Argeș – FCSB 2-3. De acum înainte, fiecare reușită a căpitanului roș-albaștrilor va fi dedicată familiei reînnoite.

Reclamă

În luna septembrie a anului trecut, Florin Tănase și Medeea au făcut cununia civilă, iar la eveniment au participat mai mulți fotbaliști de la FCSB sau care au trecut pe la echipa lui Gigi Becali.

Nașul de cununie a lui Florin Tănase a fost Vlad Achim, fotbalistul lui FC U Craiova 1948. Cei doi au fost colegi atât la Viitorul, cât și la FCSB.

Florin Tănase, implicat într-un scandal monstru la FC Argeș – FCSB 2-3

Aşa cum sursele AS.ro au anunţat, scandalul monstru a avut loc pe tunel, unde Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş. La scurt timp după momentul incredibil, poliţia a intervenit, iar oamenii legii au început să ia declaraţii.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul roş-albaştrilor s-a aflat în conflict cu galeria „vulturilor” pe tot parcursul meciului. Fanii prezenţi în tribune l-au înjurat pe căpitanul vicecampioanei, acesta fiind printre principalele motive pentru care acesta a plecat la vestiare după schimbare.

„Meciul a fost greu pentru că noi l-am făcut greu. Sezonul ăsta ne place să trăim periculos. Ce să zic? Un băiat a venit să mă lovească. Pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei. Limitaţi! Aşa reacţionează.

Eu mă bucur că am facut un meci bun. După meci, la final, m-am întors să iau geaca şi atunci s-a întâmplat. Arbitrul a permis asta de pe teren! Fanii? Te înjură şi după vin să facă poze cu tine. Aşa se întâmplă”, a spus Florin Tănase la finalul meciului cu FC Argeş.

Florin Tănase vrea să joace cu titlul pe masă. Ce a spus despre convocarea la națională

Florin Tănase își dorește să joace cu titlul pe masă, contra lui CFR Cluj. Căpitanul FCSB-ului a vorbit și despre convocarea la echipa națională.

„Cinci puncte reprezintă o distanță destul de mare. Noi vrem să jucăm cu titlul pe masă în ultima etapă. Am recuperat două puncte, mai avem două. Sperăm să facem o treabă cât mai bună alături de Mister (n.r. – selecționerul Edi Iordănescu). Cu siguranţă va face tot ce depinde de el pentru a avea rezultate.”, a mai declarat Florin Tănase.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și