Închide meniul

Răzvan Lucescu anunță că se naște o nouă forță în Liga 1! Rapid vrea să facă spectacol în anul centenarului. ”Din vară vin şi alţi investitori”

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2022, 14:14

Reclamă
Răzvan Lucescu anunță că se naște o nouă forță în Liga 1! Rapid vrea să facă spectacol în anul centenarului. ”Din vară vin şi alţi investitori”

Răzvan Lucescu a intrat în conflict cu ultrașii după PAOK - Panathinaikos 1-2

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a anunțat că Rapid va avea parte de noi investitori, începând din sezonul viitor, care se va termina în anul centenarului, 2023. Fostul antrenor din Giulești susține că emulația creată și cu noul stadion atrage oameni cu banii, care cred în noul proiect al feroviarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Fără o educaţie puternică şi de luptă e greu să ne întoarcem, dar sunt paşi importanţi acum pe care îi facem pentru dezvoltare. Aceste stadioane noi vor atrage oameni, va fi o emulaţie. Datorită acestui lucru vor fi interesaţi şi alţi investitori să intre şi să ajute cluburile.

Chestia asta sper să ajute şi chiar să vină şi jucători din afară. E fotbalul în lume! Mai ai nevoie şi de cei din străinătate, care să-ţi aduce experienţele, calităţile lor, iar cei de aici să înveţe de la ei, să se ridice interesul celorlaţi.

Răzvan Lucescu: Am înțeles că la Rapid vin și alți investitori

Uite, Rapid, care a traversat această perioadă groaznică, de faliment, liga a cincea, a patra, a trecut prin liga a treia, a promovat, se salvează, are un stadion nou, lumea e atrasă de idee. E o emulaţie mare.

Am înţeles că pe lângă cel care are acum echipa, patronul, din vară vin şi alţi investitori implicaţi la Rapid. Rapid creşte. Din discuţiile pe care le mai am şi eu, culeg informaţii”, a declarat Răzvan Lucescu, la Radio Sport Total FM.

Reclamă

Victor Angelescu, avertisment pentru rivalele Rapidului

În contextul anunțat de Răzvan Lucescu, Victor Angelescu a fost în culmea fericirii la inaugurarea noului stadion al Rapidului. Patronul giuleştenilor a avertizat rivalele care vor veni să joace pe arena de 39 de milioane de euro. „Bijuteria” din Giuleşti are o capacitate de 14.050 de spectatori.

Victor Angelescu a avertizat rivalele fostei echipe a lui Răzvan Lucescu, care vor juca pe noul stadion din Giuleşti. Patronul giuleştenilor promite o atmosferă superă la meciurile jucate pe teren propriu. Confruntarea cu FC Botoşani, din play-out, va fi primul meci de pe noua arenă.

„Mă bucur că văd o grămadă dintre glorii, e senzațional. Ne bucurăm că am venit în noua casă. Sperăm să facem istorie aici! Daniel Niculae a organziat impecabil evenimentul. Suntem bucuroși! O să fie un infern aici. Vă dați seama cum vor fi derby-urile aici? Abia aștept. Noi avem public de Champions League, acum avem și un stadion cum trebuie, o să avem și o bază de pregătire din vară.

Reclamă 4 / 0/3

Acustica îmi place cel mai mult, se aude extraordinar. Sigur, dacă era mai mare, ar fi fost plin. Dar să fim mulțumiți cu ce avem. E bine și așa. Va fi plin și la meciul cu Botoșani, cu liderul din play-out. Sper ca publicul să ne ajute să câștigăm”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și