Închide meniul

Răzvan Lucescu anunță că se naște o nouă forță în Liga 1! Rapid vrea să facă spectacol în anul centenarului. ”Din vară vin şi alţi investitori”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2022, 14:14

Răzvan Lucescu anunță că se naște o nouă forță în Liga 1! Rapid vrea să facă spectacol în anul centenarului. ”Din vară vin şi alţi investitori”

Răzvan Lucescu a intrat în conflict cu ultrașii după PAOK - Panathinaikos 1-2

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a anunțat că Rapid va avea parte de noi investitori, începând din sezonul viitor, care se va termina în anul centenarului, 2023. Fostul antrenor din Giulești susține că emulația creată și cu noul stadion atrage oameni cu banii, care cred în noul proiect al feroviarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Fără o educaţie puternică şi de luptă e greu să ne întoarcem, dar sunt paşi importanţi acum pe care îi facem pentru dezvoltare. Aceste stadioane noi vor atrage oameni, va fi o emulaţie. Datorită acestui lucru vor fi interesaţi şi alţi investitori să intre şi să ajute cluburile.

Chestia asta sper să ajute şi chiar să vină şi jucători din afară. E fotbalul în lume! Mai ai nevoie şi de cei din străinătate, care să-ţi aduce experienţele, calităţile lor, iar cei de aici să înveţe de la ei, să se ridice interesul celorlaţi.

Răzvan Lucescu: Am înțeles că la Rapid vin și alți investitori

Uite, Rapid, care a traversat această perioadă groaznică, de faliment, liga a cincea, a patra, a trecut prin liga a treia, a promovat, se salvează, are un stadion nou, lumea e atrasă de idee. E o emulaţie mare.

Am înţeles că pe lângă cel care are acum echipa, patronul, din vară vin şi alţi investitori implicaţi la Rapid. Rapid creşte. Din discuţiile pe care le mai am şi eu, culeg informaţii”, a declarat Răzvan Lucescu, la Radio Sport Total FM.

Reclamă

Victor Angelescu, avertisment pentru rivalele Rapidului

În contextul anunțat de Răzvan Lucescu, Victor Angelescu a fost în culmea fericirii la inaugurarea noului stadion al Rapidului. Patronul giuleştenilor a avertizat rivalele care vor veni să joace pe arena de 39 de milioane de euro. „Bijuteria” din Giuleşti are o capacitate de 14.050 de spectatori.

Victor Angelescu a avertizat rivalele fostei echipe a lui Răzvan Lucescu, care vor juca pe noul stadion din Giuleşti. Patronul giuleştenilor promite o atmosferă superă la meciurile jucate pe teren propriu. Confruntarea cu FC Botoşani, din play-out, va fi primul meci de pe noua arenă.

„Mă bucur că văd o grămadă dintre glorii, e senzațional. Ne bucurăm că am venit în noua casă. Sperăm să facem istorie aici! Daniel Niculae a organziat impecabil evenimentul. Suntem bucuroși! O să fie un infern aici. Vă dați seama cum vor fi derby-urile aici? Abia aștept. Noi avem public de Champions League, acum avem și un stadion cum trebuie, o să avem și o bază de pregătire din vară.

Reclamă 4 / 0/3

Acustica îmi place cel mai mult, se aude extraordinar. Sigur, dacă era mai mare, ar fi fost plin. Dar să fim mulțumiți cu ce avem. E bine și așa. Va fi plin și la meciul cu Botoșani, cu liderul din play-out. Sper ca publicul să ne ajute să câștigăm”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și