Închide meniul

Lewis Hamilton, devastat înainte de Marele Premiu al Arabiei Saudite. „Vreau să merg acasă!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2022, 15:35

Reclamă
Lewis Hamilton, devastat înainte de Marele Premiu al Arabiei Saudite. „Vreau să merg acasă!

Lewis Hamilton și Mercedes au început slab sezonul de Formula 1

Profimedia

Lewis Hamilton a suferit, la Marele Premiu al Arabiei Saudite, una dintre puţinele eliminări din carieră în prima repriză a calificărilor unui grand prix. Pilotul britanic nu şi-a ascuns dezamăgirea după evoluţia slabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton a terminat pe locul 16 în Q1 la Jeddah, cea mai slabă performanţă a sa care nu poate fi pusă pe seama ploii, a unui accident sau a unei penalizări, din 2009 până în prezent.

Lewis Hamilton, devastat înainte de Marele Premiu al Arabiei Saudite

„Abia aştept să merg acasă”, a spus Hamilton, sâmbătă, pentru Canal+, informează marca.com.

S-a speculat faptul că Hamilton a fost unul dintre piloţii care au cerut ca grand prix-ul să fie anulat după ce o rachetă a lovit o instalaţie petrolieră din apropierea circuitului de la Jeddah.

Piloţii şi autorităţile au fost angajaţi în discuţii îndelungate, vineri seară, care nu s-au încheiat decât la două dimineaţa cu deciza ca grand prix-ul să continue.

Reclamă
Reclamă 4

Pilotul britanic, nervos pe monopostul Mercedes

Hamilton crede că monopostul construit de Mercedes e mult sub nivelul mașinilor care aparțin rivalilor de la Ferrari şi RedBull.

„Cu configuraţia pe care am ales-o, maşina nu putea fi condusă. Aceasta a fost decizia mea. M-am luptat cu maşina, pierdeam partea din spate. Este o minune că nu am fost unul dintre piloţii care au lovit parapetul. A fost foarte instabilă. Nu ştiu cum va fi mâine, dar este un drum lung, lung de revenire. Nu anticipez să avansez foarte mult„, a explicat septuplul campion mondial.

Al doilea pilot Mercedes, britanicul George Russell, a fost al şaselea în calificări, după mexicanul Sergio Perez (Red Bull), monegascul Charles Leclerc şi spaniolul Carlos Sainz (ambii Ferrari), olandezul Max Verstappen (Red Bull) şi francezul Esteban Ocon (Alpine).

Reclamă

Cursa este programată, duminică, de la ora 20.00.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și