Închide meniul
EXCLUSIV

Infarct Ovidiu Hațegan | Adrian Porumboiu, reacție categorică după șocul zilei: ”Viața e mai importantă ca orice Campionat Mondial!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2022, 12:00

Reclamă
Infarct Ovidiu Hațegan | Adrian Porumboiu, reacție categorică după șocul zilei: ”Viața e mai importantă ca orice Campionat Mondial!”

Ovidiu Haţegan a fost operat după ce a suferit un infarct

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional FIFA, a oferit prima reacție după ce Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara. Arbitrului i-a fost montat un stent și va rămâne în spital, fiind monitorizat atent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hațegan avea cunoștințe medicale și s-a dus singur la spitalul din Arad, după ce a simțit că i se face rău. Acesta a suferit un infarct și a fost operat. Pentru o perioadă de timp, Hațegan va rămâne în spital, sub atenta monitorizare a medicilor.

Adrian Porumboiu, prima reacție după ce Ovidiu Hațegan a suferit un infarct

”Ce să spui în momentele astea? Un ghinion fantastic. Era cel mai bine cotat din istoria arbitrajului românesc. E foarte bine că s-a operat și că e în afara oricărui pericol. Poate să arbitreze, îi trebuie meciuri. Îmi e greu să cred că, după infarct, nu îi va trebui o perioadă de adaptare, de urmărire medicală. Viața e mai importantă ca orice Campionat Mondial.

Medicii îi pot da sfaturi. Nu putem da recomandări. Regulamentele sunt foarte clare. Efortul este intens, presiunea este foarte mare. Eriksen văd că a jucat și a dat și gol cu Olanda. E o perioadă de teste. Efortul nu e atât de intens ca la un fotbalist. N-aș vedea de ce să nu își revină”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Marius Avram, șocat după ce Hațegan a suferit un infarct

Problemele avute de cel mai bun arbitru român, la ora actuală, au venit ca un șoc pentru lumea fotbalului din România. Fostului său coleg, Marius Avram, nu i-a venit să creadă când a auzit.

Reclamă

Am citit azi dimineață, nu mă așteptam. Este absoult șocant. Vestea a venit ca un șoc pentru tot arbitrajul românesc. El este un sportiv tânăr. El este un arbitru de elită, numărul 1 în România, cu șanse mari să arbitreze finale de competiții europene. Vestea asta are și implicații din punct de vedere sportiv. Este un șoc, efectiv.

Ceea ce mă face să fiu optimist, este faptul că arbitri sunt monitorizați, din șase în șase luni. Facem același traseu ca și fotbaliștii. Unul dintre cele mai riguroase teste este cel de inimă. Faptul că până acum nu s-a descoperit nimic, mă face să fiu optimist că recuperarea lui va fi rapidă”, a declarat Marius Avram la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și