Închide meniul
UPDATE

FC Voluntari – Farul | Constantin Budescu, scos pe targă de pe teren! „Budi” a căzut fără să fie atins de nimeni

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 18:38 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 19:34

Reclamă
FC Voluntari – Farul | Constantin Budescu, scos pe targă de pe teren! „Budi a căzut fără să fie atins de nimeni

Constantin Budescu, scos cu targa în FC Voluntari - Farul

Captură Digi Sport

FC Voluntari – Farul | Constantin Budescu, scos pe targă de pe teren! Constantin Budescu a încheiat prematur meciul FC Voluntari – Farul. Jucătorul ilfovenilor, accidentat, a fost scos de pe teren cu ajutorul staff-ului medical, care l-a urcat pe targă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 18.40: Potrivit digisport.ro, Constantin Budescu a primit primul verdict din partea medicilor. „Budi” ar avea tendonul rupt.

Știrea inițială

În minutul 34, Constantin Budescu a căzut pe teren, la mijlocul terenului, fără să fie lovit de vreun adversar. Medicii au intervenit rapid, iar mijlocașul ilfovenilor a fost scos pe targă. Meciul este încheiat pentru „Budi”.

Constantin Budescu, scos pe targă în FC Voluntari – Farul

Constantin Budescu a acuzat probleme la gleznă și n-a mai putut continua partida. Probleme sunt anormale pentru „Budi”, care n-a avut parte de accidentări de-a lungul carierei.

Reclamă

11 meciuri a jucat Constantin Budescu în acest sezon pentru FC Voluntari, reușind să înscrie două goluri. El are în cont și un assist.

FC Voluntari și Farul sunt vecine în clasament înaintea meciului direct. Echipa lui Budescu și Tamaș e pe locul al patrulea, în timp ce formația „Regelui” e pe poziția a cincea, despărțite de două puncte.

Sursa: Captură Digi Sport
Sursa: Captură Digi Sport

Budescu vrea să revină la Petrolul: „Am avut discuţii!”

Constantin Budescu a anunţat din nou că vrea să joace pentru Petrolul. „Magicianul” de la Voluntari aşteaptă promovarea „lupilor galbeni” şi a avut deja discuţii cu conducerea ploieştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi doresc să joc la Petrolul. Am avut discuţii, am fost la meciul cu U Cluj, le-am făcut şi galerie. Sper să promoveze. S-a strâns lupta”, a spus Constantin Budescu, la Digi Sport.

Mai mult, jucătorul cotat încă la 1.1 milioane de euro a venit îmbrăcat în tricoul Petrolului chiar la meciul amical disputat contra actualului său club, Voluntari.

Antrenorul „lupilor galbeni”, Nicolae Constantin, a anunțat că va negocia la vară revenirea lui Budescu la Ploiești. „L-am dorit pe Budescu. Am vorbit cu el în pauza de iarnă, dar a ales să joace în Liga 1. Îi urez să fie sănătos. Să promovăm şi probabil în vară vom vorbi dacă vrea să se întoarcă acasă”, a spus Nicolae Constantin, după meci.

Budescu a început fotbalul la Petrolul, pentru care a evoluat în perioada 2005-2011. Dacă „lupii galbeni” promovează în Liga 1, „Budi” are șanse mari să se întoarcă la echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist.

Budescu a dezvăluit ce relaţie are cu Gigi Becali

Constantin Budescu a plecat de la FCSB, după ce patronul roș-albaștrilor i-a oferit 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. Totuşi, mijlocaşul a dezvăluit că are o relaţie de prietenie cu Gigi Becali.

”Nu regret că am mers la FCSB. Am zis să mai încerc o dată, din păcate n-a fost… N-am fost îndepărtat. Am avut o discuție cu Gigi Becali și am ajuns la un acord. Chiar suntem prieteni și pot vorbi oricând cu dânsul, nu ne-am certat. Au mai apărut minciuni, că m-aș fi certat cu cineva. Nu-mi place să mă cert. Mi-am făcut treaba cât am putut de bine la FCSB”, a declarat Constantin Budescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și