Închide meniul
VIDEO

Reacția lui Liviu Ciobotariu după accidentarea lui Constantin Budescu. „Budi” a părăsit stadionul în cârje și s-a enervat. „Mă duc la grătar!”

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 20:41

Reclamă
Reacția lui Liviu Ciobotariu după accidentarea lui Constantin Budescu. „Budi a părăsit stadionul în cârje și s-a enervat. „Mă duc la grătar!

Constantin Budescu, accidentat în FC Voluntari - Farul 1-0

Hepta

Liviu Ciobotariu a reacționat după accidentarea horror suferită de Constantin Budescu în meciul FC Voluntari – Farul 1-0. „Budi” a părăsit stadionul în cârje și s-a enervat când a fost întrebat cum se simte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 34, Constantin Budescu a căzut, la mijlocul terenului, fără să fie lovit de vreun adversar. Medicii au intervenit rapid, iar mijlocașul ilfovenilor a fost scos pe targă.

Reacția lui Liviu Ciobotariu după accidentarea lui Constantin Budescu

Potrivit digisport.ro, Constantin Budescu a suferit o ruptură de tendon. „L-am pierdut pe Budi pentru o perioadă foarte lungă. Ruptură de tendon, îmi pare foarte rău pentru el. E o recuperare foarte grea”, a spus Liviu Ciobotariu, după meci.

Problemele sunt anormale pentru „Budi”, care n-a avut parte de accidentări de-a lungul carierei. Fără el, FC Voluntari a dat lovitura în minutul 89, prin Ricardinho, care a reluat în plasă o lovitură de cap a lui Denis Ciobotariu.

În urma victoriei cu 1-0, FC Voluntari a urcat pe locul trei în Liga 1, cu 30 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova. Echipa lui Reghecampf are însă un meci în minus. De cealaltă parte, Farul râmâne pe poziția a cincea, cu doar 25 de puncte.

Reclamă

Budescu a părăsit stadionul în cârje și s-a enervat

Budescu a fost luat la întrebări de jurnaliști după accidentare și s-a enervat. „Budi” a răspuns ironic și a scăpat și o înjurătură.

„Mă simt foarte bine, mă duc la grătar? De ce **** mă mai întrebi?„, a tunat Budescu.

11 meciuri a jucat Constantin Budescu în acest sezon pentru FC Voluntari, reușind să înscrie două goluri. El are în cont și un assist.

Budescu, „campion” la grătare!

Budescu e „campionul” la grătare. „Magicianul” încince des grătarele. La o petrecere organizată vara trecută a invitat mai mulţi manelişti, care i-au cântat până târziu în noapte.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu s-a distrat copios şi a postat, pe contul său de Instagram, imagini din timpul petrecerii de pomină. Totul s-a întâmplat după meciul cu Anglia – România 1-0, în iunie.

Sursa: Instagram Constantin Budescu
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și