Închide meniul

Ce nebunie! Kylian Mbappe nu mai semnează cu Real Madrid. Anunţul făcut de jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la PSG: „Nimeni nu mă va crede!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 8:50

Reclamă
Ce nebunie! Kylian Mbappe nu mai semnează cu Real Madrid. Anunţul făcut de jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la PSG: „Nimeni nu mă va crede!

Kylian Mbappe a ajuns pe locul 3 în topul golgheterilor din Ligue 1, din acest secol

Profimedia

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe (23 ani) continuă. Dat ca şi transferat la Real Madrid, unde urma să primească un salariu astronomic, superstarul francez nu va ajunge, de fapt, pe Santiago Bernabeu. Daniele Riolo, jurnalistul care a dezvăluit transferul lui Lionel Messi la PSG, a anunţat viitoarea destinaţie a campionului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe va semna prelungirea contractului cu PSG, a anunţat Daniele Riolo. Jurnalistul care a anunţat şi transferul lui Lionel Messi pe Parc des Princes i-a informat pe francezii de la RMC Sport că superstarul francez va rămâne în capitala Franţei. Anunţul oficial ar urma să fie făcut în luna mai.

Kylian Mbappe are şanse mari să îşi prelungească contractul cu PSG

„Singurul interes al lui Al-Khelaifi este să știe ce va face Kylian. Nimeni nu mă va crede, dar transferul va fi anunțat în mai și va rămâne”, a transmis Daniele Riolo, citat de Marca.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 28 goluri în 38 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile. De asemenea, acesta a reuşit şi 20 de pase decisive.

După cele două goluri marcate în PSG – Lorient 5-1, Kylian Mbappe a ajuns pe locul 3 în topul golgheterilor din Ligue 1, din acest secol. În acelaşi meci, superstarul francez a reuşit un hat-trick de pase decisive.

Reclamă

Anunțul lui Kylian Mbappe, după ce a reușit două goluri și trei assist-uri în ultimul meci

Kylian Mbappe (23 de ani) a făcut un anunț interesant legat de viitorul său, după PSG – Lorient 5-1. Starul parizienilor a bifat un meci fabulos, reușind două goluri și trei pase decisive.

Parizienii și-au sursclasat adversarul, într-o partidă în care Neymar, Lionel Messi și Kylian Mbappe au strălucit. A fost pentru prima oară când cele trei staruri au reușit să înscrie în același duel. Mbappe a fost omul meciului, cu două goluri marcate și trei assist-uri expediate.

La finalul confruntării de la Paris, Mbappe a fost întrebat din nou despre viitorul său. Contractul campionului mondial expiră în vară, iar multe cluburi de top din Europa se află pe urmele sale, în prim-plan cu Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

“Încă nu m-am decis asupra viitorului meu, toată lumea știe asta. Încă mă gândesc, sunt elemente noi și foarte mulți parametri. Dacă aș fi luat o decizie finală, aș fi anunțat. Dacă este posibil să rămân la PSG? Da, bineînțeles”, a spus Kylian Mbappe, pentru Prime Video, citat de Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:30 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu Vezi toate știrile
Citește și