Închide meniul

Sorana Cîrstea, fără frică! Jucătoarea noastră s-a pozat lângă un leu: „Simba e fan al tenisului!”. Fotografia care face furori

Cosmin Cioboată Publicat: 6 aprilie 2022, 21:29 / Actualizat: 21 mai 2024, 18:34

Reclamă
Sorana Cîrstea, fără frică! Jucătoarea noastră s-a pozat lângă un leu: „Simba e fan al tenisului!. Fotografia care face furori

Sorana Cîrstea - Nuria Parrizas-Diaz, în primul tur la Madrid Open 2022

Hepta

Sorana Cîrstea s-a pozat lângă un leu! Sorana Cîrstea (31 de ani) a făcut show pe Instagram cu ultima sa postare. Jucătoarea româncă, aflată pe locul 26 în clasamentul WTA, s-a pozat lângă un leu și a avut un mesaj pentru fanii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea se relaxează în timpul liber dintre turnee.

Sorana Cîrstea s-a pozat lângă un leu: „Simba e fan al tenisului!”

Jucătoarea noastră, aflată pe locul 26 WTA, a făcut furori pe contul de Instagram, unde a postat o fotografie împreună cu un leu.

Sorana Cîrstea a avut și un mesaj pentru urmăritorii săi din mediul online:

„Simba este fan al tenisului”, a scris Sorana pe Instagram, făcând referire la celebrul personaj din filmul animat „Regele Leu”.

Reclamă
Reclamă

Sorana Cîrstea este pe locul 26 în clasamentul WTA

Pe fundalul story-ului de pe Instagram, Sorana Cîrstea a postat renumita piesă din filmul respectiv – „The lion sleeps tonight”.

Sorana a jucat ultima oară la turneul de la Miami, unde a fost învinsă încă din primul tur de Shuai Zhang, scor 1-6, 1-6, în numai 55 de minute.

Reclamă

Sorana Cîrstea este a doua româncă din ierarhia WTA. Sportiva de 31 de ani este depășită de o singură conațională – Simona Halep, aflată pe locul 19. Cele două jucătoare se află pe lista preliminară a turneului de la Madrid. Va fi prima ediție a turneului din Spania fără Ion Țiriac pe postul de patron.

Unde se recuperează Simona Halep după problemele de la Miami Open

Emma Răducanu, Karolina Pliskova, Victoria Azarenka, Angelique Kerber, Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Paula Badosa, Barbora Krejcikova, Petra Kvitova, Leylah Fernandez și Cori Gauff sunt alte nume importante aşteptate la Madrid Open.

Simona Halep s-a retras de la Miami Open. Campioana noastră trebuia să joace în turul al doilea cu Daria Saville. Organizatorii turneului din Statele Unite au anunțat că Simo s-a retras din cauza unei accidentări la coapsa stângă.

Revenită din SUA, Simona Halep se recuperează la Academia de Tenis a lui Patrick Mouratoglou. Simo a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la una dintre ședintele de terapie.„Mulțumesc pentru prima ședință de recuperare!”, a scris Simo.

În urma unui RMN, medicii au stabilit că Simona Halep are o ruptură la copsa piciorului stâng. Accidentarea o va ține departe de teren timp de trei săptămâni, urmând ca sportiva noastră să rateze și turneul de la Charleston, precum și meciurile de FED Cup.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan se joacă ACUM! Dueluri „de foc” în Champions League

21:51

Suspendarea lui Bruno Fernandes a fost anulată! Federaţia Engleză de Fotbal a decis că portughezul a fost eliminat eronat

21:13

LIVE VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și