Închide meniul

Sorana Cîrstea, eliminare uluitoare de la Miami Open! Meci de coşmar împotriva chinezoaicei Shuai Zhang. De când nu mai suferise o astfel de înfrângere

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2022, 18:52

Sorana Cîrstea, eliminare uluitoare de la Miami Open! Meci de coşmar împotriva chinezoaicei Shuai Zhang. De când nu mai suferise o astfel de înfrângere

Sorana Cîrstea e a doua rachetă a României

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Hepta

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 1-6. „Sori” a fost eliminată de la Miami Open după numai un meci jucat. Românca a fost de nerecunoscut şi a rezistat pe teren numai 53 de minute. A fost o confruntare de coşmar pentru ocupanta locului 27 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 31 de ani, Sorana era într-o creştere evidentă de formă şi reuşise să ajungă până în optimile de finală de la Indian Wells. A pierdut totuşi cu Simona Halep, scor 1-6, 6-4, în duelul care o putea ajuta să devină cea mai bine clasată jucătoare din România.

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang 1-6, 1-6. „Sori”, eliminare surprinzătoare de la Miami Open

Înfrângerea cu Simona a părut să o fi scos din ritm pe Cîrstea, care a avut o evoluţie modestă la Miami. Zhang a dominat-o copios şi s-a impus la capătul a două seturi identice. „Sori” a avut un procentaj de 40% la punctele câştigate pe primul serviciu şi de 30% pe al doilea.

Sorana avea amintiri neplăcute din Statele Unite. Din luna august a anului trecut nu mai suferise o astfel de înfrângere. Pierdea atunci, la Cincinnati, în faţa elveţiencei Jil Teichmann. Tot două game-uri reuşea să îşi treacă în cont şi pierdea cu 2-6, 0-6.

În acest moment, în clasamentul WTA LIVE, Sorana ocupă locul 25 WTA. Sorana Cîrstea a suferit o eliminare rapidă, dar va primi un cec important. Pentru participarea în runda secundă de la Miami Open, românca a obţinut 30.130 de dolari şi 35 de puncte.

Reclamă

„Sori” s-a relaxat la un meci de NBA înainte de a debuta la Miami Open 2022

„Sori” s-a bucurat de timpul liber şi a fost prezentă la un meci din NBA. A urmărit confruntarea pierdută de Miami Heat cu Golden State Warriors, scor 104-118.

Am iubit atmosfera din această seară, de la meciul celor de la Miami Heat. Este atât de diferit faţă de tenis, dar atât de plăcut„, a transmis Sorana Cîrstea pe contul ei de Instagram.

Jucătoarea de tenis din România a făcut mai multe poze şi a ţinut să le transmită fanilor că este „dependentă de sport„. În sală au fost prezente mai multe staruri din sportul mondial. Matteo Berrettini şi-a făcut poză lângă Usain Bolt. Şi Paula Badosa, ocupanta locului 6 WTA, a stat în tribună.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
Vezi toate știrile
Citește și