Închide meniul

Gerard Moreno, aproape de un gol de pe altă planetă în Villarreal – Bayern! Spaniolul a trimis un lob de la jumătatea terenului, după greşeala colosală a lui Manuel Neuer

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 aprilie 2022, 23:43

Gerard Moreno, aproape de un gol de pe altă planetă în Villarreal – Bayern! Spaniolul a trimis un lob de la jumătatea terenului, după greşeala colosală a lui Manuel Neuer

Gerard Moreno, aproape de un gol SF în Villarreal - Bayern

Profimedia

Gerard Moreno a fost autorul unei faze uluitoare, petrecută în repriza a doua a meciului Villarreal – Bayern Munchen, din sferturile de finală ale UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magia UEFA Champions League s-a simțit din plin și în meciul Villarreal – Bayern Munchen, din manșa tur a sferturilor UEFA Champions League. Gerard Moreno a fost foarte aproape să marcheze golul carierei, în repriza secundă a duelului din Spania.

Gerard Moreno, aproape de golul carierei! Atacantul lui Villarreal a trimis un lob fantastic de la jumătatea terenului

În minutul 62 al partidei dintre Villarreal și Bayern Munchen, Gerard Moreno a interceptat o pasă defectuoasă trimisă de Manuel Neuer. Portarul bavarezilor a ieșit până la jumătatea terenului și a încercat să degajeze, dar a greșit complet execuția.

Mingea a ajuns cu noroc la atacantul spaniol, care n-a stat deloc pe gânduri și a încercat un lob fabulos din cercul de la centrul terenului. Balonul a căzut în careu, apoi s-a scurs agonizant pe lângă poartă, la un metru de bară.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Reclamă

Arnaut Danjuma a deschis scorul în meciul dintre Villarreal și Bayern Munchen în minutul 8, după o fază „de Playstation”.

UEFA Champions League | Bayern Munchen, făcută K.O. de Villarreal! Fază „de Playstation” reuşită de trupa lui Unai Emery

Danjuma a finalizat o fază superbă lucrată de formaţia lui Unai Emery, „de Playstation”, pornită din propria jumătate. Jucătorii lui Villarreal au legat multe pase din prima de-a lungul terenului și au destabilizat defensiva lui Bayern Munchen.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

Faza superbă s-a încheiat cu reluarea spre poartă a lui Dani Parejo, deviată de Danjuma în colțul opus, fără speranțe pentru Manuel Neuer. Portarul bavarezilor se afla pe direcția balonului trimis de Parejo, dar apariția lui Danjuma l-a surprins complet.

Danjuma se află la cel de-al 6-lea gol din UEFA Champions League, în actualul sezon. Atacantul olandez a marcat 14 goluri pentru Villarreal în toate competițiile din stagiunea curentă.

Villarreal a reușit să mai marcheze o dată până la pauză, însă golul a fost anulat. Coquelin a înscris cu o lovitură de cap în minutul 41, dar mijlocașul se afla în poziție de offside, iar centralul n-a validat golul.

UEFA Champions League | Echipele de start din Villarreal – Bayern Munchen:

Villarreal: Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Estupinan – Coquelin, Capoue, Parejo – Moreno, Danjuma, Lo Celso

Rezerve: Alcacer, Alfonso Pedraza, Asenjo, Aurier, Chukwueze, Gomez, Iborra, Mandi, Mario Gaspar, Pena, Pino, Trigueros

Antrenor: Unai Emery

Reclamă

Bayern Munchen: Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies – Kimmich, Musiala – Coman, Muller, Gnabry – Lewandowski

Rezerve: Fruchtl, Goretzka, Nianzou, Richards, Roca, Sabitzer, Sane, Stanisic, Sule, Tillman, Ulreich, Wanner

Antrenor: Julian Nagelsmann

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și