Închide meniul

Julian Nagelsmann, moment de sinceritate după surpriza uriașă Villarreal – Bayern 1-0. Cum își explică eșecul din „sferturile” UEFA Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2022, 9:36

Reclamă
Julian Nagelsmann, moment de sinceritate după surpriza uriașă Villarreal – Bayern 1-0. Cum își explică eșecul din „sferturile UEFA Champions League

Julian Nagelsmann, primele explicații după Villarreal - Bayern 1-0

Profimediaimages

Julian Nagelsmann a oferit primele declarații după meciul Villarreal – Bayern, scor 1-0, din sferturile de finală ale UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul liderului din Bundesliga a precizat că înfrângerea suferită de echipa lui a fost una meritată. A venit și cu explicații pentru ceea ce s-a întâmplat pe terenul „Submarinului Galben”.

Julian Nagelsmann, primele explicații după Villarreal – Bayern 1-0

E o înfrângere meritată, nu am fost buni. În prima repriză am avut prea puţină energie, nu ne-am creat ocazii şi am cedat controlul. La eroarea lui Manuel Neuer (n.r. – o repunere în joc greşită a balonului), am avut noroc„, a declarat tehnicianul lui Bayern.

Unai Emery a vorbit despre un meci aproape perfect făcut de echipa lui, Villarreal.

Încercăm să concuram şi să ajungem în semifinale. Am făcut un meci aproape perfect în seara asta. Ar fi fost perfect dacă am fi obţinut un avantaj mai mare. Nu ne vom bucura că am câştigat, pentru că am fi putut uneori să jucăm mai bine. Vrem să fim exigenţi şi să facem un pas înainte. Săptămâna viitoare ne va fi mai greu„, a spus Unai Emery, potrivit news.ro.

Reclamă

Villarreal a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Bayern Munchen, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 12 aprilie.

Gerard Moreno putea profita de gafa uriașă a lui Manuel Neuer

Magia UEFA Champions League s-a simțit din plin și în meciul Villarreal – Bayern Munchen, din manșa tur a sferturilor UEFA Champions League. Gerard Moreno a fost foarte aproape să marcheze golul carierei, în repriza secundă a duelului din Spania.

În minutul 62 al partidei dintre Villarreal și Bayern Munchen, Gerard Moreno a interceptat o pasă defectuoasă trimisă de Manuel Neuer. Portarul bavarezilor a ieșit până la jumătatea terenului și a încercat să degajeze, dar a greșit complet execuția.

Reclamă 4 / 0/3

Mingea a ajuns cu noroc la atacantul spaniol, care n-a stat deloc pe gânduri și a încercat un lob fabulos din cercul de la centrul terenului. Balonul a căzut în careu, apoi s-a scurs agonizant pe lângă poartă, la un metru de bară.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și