Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Avertisment pentru părinții jucătorilor! „Sper să nu-i afecteze sumele astea!” Semnal de alarmă tras de fotbalistul căruia Gigi Becali i-a promis contract pe viață

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2022, 10:43

Reclamă
Avertisment pentru părinții jucătorilor! „Sper să nu-i afecteze sumele astea! Semnal de alarmă tras de fotbalistul căruia Gigi Becali i-a promis contract pe viață

Gigi Becali a renunţat definitiv la transferul lui Alexandru Işfan

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Avertisment pentru părinții jucătorilor! Janos Szekely a fost printre primii jucători de la FCSB cărora Gigi Becali le-a promis contract pe viață. Aflat, în acest moment, în Italia, unde antrenează o grupă de copii, Szekely este cu ochii și pe fotbalul românesc. Fostul mijlocaș nu avea cum să nu-l remarce pe Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat că vrea 50 de milioane de euro pe Tavi Popescu. Janos Szekely lansează un avertisment, dar nu pentru jucător, ci pentru părinții acestuia. Fostul jucător al roș-albaștrilor se teme ca aceștia să nu fie „zăpăciți” de sumele care se învârt în jurul fiului lor.

Janos Szekely, despre milioanele cerute de Gigi Becali pentru Tavi Popescu: „Sper să nu afecteze mai mult părinții”

Am auzit de Tavi Popescu, l-am urmărit, dar nu foarte mult. Chestia asta cu 50 de milioane de euro pe jucător, sper să nu afecteze mai mult părinții, decât pe jucătorii. Ei își dau seama„, a declarat Janos Szekely la AS.ro LIVE.

Dacă Tavi mai dă vreo 3-4 goluri din alea, ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popesccu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal„, spunea Becali, acum ceva timp.

Szekely, semnal de alarmă pentru fotbalul românesc

Szekely consideră că fotbalul românesc are o generație bună, dar avertizează că tinerii trebuie șlefuiți cu atenție.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Mai urmăresc fotbalul românesc, dar, așa puțin, nu am timp mult, pentru că am și eu antrenamente. Avem generații foarte bune care vin din urmă. Avem academii bune, acum. Trebuie să fim atenți, o generație nu se naște. O generație trebuie crescută, trebuie lucrată, iar atunci se văd rezultatele„, a mai spus Szekely.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! Vezi toate știrile
Citește și