Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Avertisment pentru părinții jucătorilor! „Sper să nu-i afecteze sumele astea!” Semnal de alarmă tras de fotbalistul căruia Gigi Becali i-a promis contract pe viață

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2022, 10:43

Reclamă
Avertisment pentru părinții jucătorilor! „Sper să nu-i afecteze sumele astea! Semnal de alarmă tras de fotbalistul căruia Gigi Becali i-a promis contract pe viață

Gigi Becali a renunţat definitiv la transferul lui Alexandru Işfan

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Avertisment pentru părinții jucătorilor! Janos Szekely a fost printre primii jucători de la FCSB cărora Gigi Becali le-a promis contract pe viață. Aflat, în acest moment, în Italia, unde antrenează o grupă de copii, Szekely este cu ochii și pe fotbalul românesc. Fostul mijlocaș nu avea cum să nu-l remarce pe Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat că vrea 50 de milioane de euro pe Tavi Popescu. Janos Szekely lansează un avertisment, dar nu pentru jucător, ci pentru părinții acestuia. Fostul jucător al roș-albaștrilor se teme ca aceștia să nu fie „zăpăciți” de sumele care se învârt în jurul fiului lor.

Janos Szekely, despre milioanele cerute de Gigi Becali pentru Tavi Popescu: „Sper să nu afecteze mai mult părinții”

Am auzit de Tavi Popescu, l-am urmărit, dar nu foarte mult. Chestia asta cu 50 de milioane de euro pe jucător, sper să nu afecteze mai mult părinții, decât pe jucătorii. Ei își dau seama„, a declarat Janos Szekely la AS.ro LIVE.

Dacă Tavi mai dă vreo 3-4 goluri din alea, ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popesccu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal„, spunea Becali, acum ceva timp.

Szekely, semnal de alarmă pentru fotbalul românesc

Szekely consideră că fotbalul românesc are o generație bună, dar avertizează că tinerii trebuie șlefuiți cu atenție.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Mai urmăresc fotbalul românesc, dar, așa puțin, nu am timp mult, pentru că am și eu antrenamente. Avem generații foarte bune care vin din urmă. Avem academii bune, acum. Trebuie să fim atenți, o generație nu se naște. O generație trebuie crescută, trebuie lucrată, iar atunci se văd rezultatele„, a mai spus Szekely.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și