Închide meniul

Serena Williams, anunţ uriaş după ce Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep! Ce a spus legendara jucătoare pregătită de tehnicianul francez în ultimul deceniu

Cosmin Cioboată Publicat: 7 aprilie 2022, 21:46

Reclamă
Serena Williams, anunţ uriaş după ce Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep! Ce a spus legendara jucătoare pregătită de tehnicianul francez în ultimul deceniu

Patrick Mouratoglou a antrenat-o pe Serena Williams

Profimedia

Serena Williams (40 de ani) a anunţat că se pregăteşte de revenirea pe terenul de tenis, la un an de la accidentare. Vestea a venit la câteva ore după ce Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei din ultimii 10 ani, a anunţat că va colabora full-time cu Simona Halep. Serena ar urma să revină în iunie, la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams a trecut peste problemele medicale şi se pregăteşte să revină în circuit. Jucătoarea americancă a anunţat astăzi că va participa la Wimbledon, turneul unde s-a accidentat grav la gleznă, anul trecut.

Serena Williams, pregătită să revină în circuit: „Trebuie să joc la Wimbledon!”

Anunţul Serenei a venit la scurt timp după ce Darren Cahill a anunţat că va colabora cu Simona Halep. Antrenorul francez a pregătit-o pe Williams în ultimii 10 ani, oferindu-i un salariu anual de 1,5 milioane de dolari. Chiar Serena a fost cea care i-a „deschis uşa” lui Mouratoglou pentru colaborarea cu jucătoarea noastră.

Serena Williams a oferit vestea cea mare pe contul de Instagram, în timp ce se afla alături de jucătorul din NFL, Aaron Rodgers.

„Am vorbit despre revenirea mea pe teren, iar el (n.r. – Aaron Rodgers) m-a încurajat şi m-a pregătit pentru Wimbledon. Abia aştept!”, a spus Serena Williams, într-un story, pe contul de Instagram, citată de Sky Sports.

Reclamă

Întrebată dacă va participa şi la US Open, Serena Williams a răspuns:

„Wimbledon este înainte de US Open. Mai întâi trebuie să joc la Wimbledon. Sunt entuziasmată!”, a mai adăugat Serena.

Serena Williams s-a „prăbuşit” în clasamentul WTA! Legendara jucătoare a căzut până pe locul 246

Serena Williams n-a mai jucat din iunie 2021, chiar de la Wimbledon. Jucătoarea americancă s-a accidentat în prima rundă a Grand Slam-ului din Londra şi a părăsit terenul în lacrimi.

Reclamă 4 / 0/3

De atunci, Serena a ratat multe turnee importante, în frunte cu Jocurile Olimpice de la Tokyo, US Open 2021 şi Australian Open 2022.

Jucătoarea cu 23 de titluri de Grand Slam a căzut până pe locul 246 în clasamentul WTA, după ce a lipsit aproape un an din circuit.

Wimbledon 2022 se va desfăşura în perioada 27 iunie – 10 iulie.

Patrick Mouratoglou e noul antrenor al Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a dezvăluit cum a ajuns antrenorul full-time al Simonei Halep. Francezul susţine că un telefon pe care i l-a dat Serenei Williams, pe care a antrenat-o în ultima perioadă, a dus la noua colaborare cu campioana noastră.

„Astăzi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele 8 luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. Este pasiunea vieţii mele şi simt că mai am multe de oferit.

Simona a venit la Academia Mouratoglou, înainte de Indian Wells, pentru un antrenament. Am trecut pe la nişte şedinţe de ale ei şi am văzut-o cum se antrenează.

La sfârşitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt disponibil să fiu antrenorul ei. Am un respect enorm pentru ea, dar nu se punea problema în acel moment. După câteva săptămâni, am vorbit cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu alcineva”, a fostul mesajul lui Mouratoglou.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și