Închide meniul

Simona Halep nu se uită la bani! Campioana noastră îi va plăti un salariu colosal lui Patrick Mouratoglou. Sumele incluse în contractul noului său antrenor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 aprilie 2022, 19:37

Simona Halep nu se uită la bani! Campioana noastră îi va plăti un salariu colosal lui Patrick Mouratoglou. Sumele incluse în contractul noului său antrenor

Ce salariu îi plăteşte Simona Halep noului său antrenor, Patrick Mouratoglou

Profimedia Images

Simona Halep şi-a găsit în sfârşit antrenor, după despărţirea de Darren Cahill. Patrick Mouratoglou a semnat un contract de colaborare full-time cu campioana noastră. Fostul tehnician al Serenei Williams va primi un salariu uriaş ca urmare a parteneriatului cu Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Mouratoglou este noul antrenor al Simonei Halep. Jucătoarea româncă şi antrenorul francez au făcut marele anunţ astăzi. Tehnicianul francez care a pregătit-o pe Serena Williams în ultimii 10 ani va primi un salariu colosal din partea campioanei noastre.

Ce salariu îi plăteşte Simona Halep noului său antrenor, Patrick Mouratoglou

Potrivit Prosport, Patrick Mouratoglou va încasa 20.000 de euro pe săptămână la fiecare turneu unde o va însoţi pe Simona Halep. În plus, antrenorul francez va încasa şi bonusuri de performanţă în timpul colaborării cu fostul lider WTA. Primele respective vor fi acordate în funcţie de locul Simonei în clasamentul mondial şi de rezultatele obţinute la turneele de Grand Slam. Mouratoglou ar putea primi un procent de 10-12% din premiile câştigate de Halep.

Ca o comparaţie, Mouratoglou câştiga aproximativ 1,5 milioane de dolari pe an în timpul colaborării cu Serena Williams.

Conform contractului semnat de Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, antrenorul francez va trebui să fie prezent permanent la turneele de Grand Slam şi la celelalte competiţii majore din WTA.

Reclamă

Tehnicianul francez va fi obligat să fie alături de Simona Halep la 4 turnee WTA 1000 Mandatory şi la Masters-ul de la Guadalajara, mai anunţă sursa citată. În schimb, la turneele de la Dubai, Doha şi Cincinnati, prezenţa lui Patrick Mouratoglou nu va fi obligatorie.

Turneul de la Madrid, care începe pe 25 aprilie, va fi primul la care Simona Halep va fi prezentă alături de nouă său antrenor.

Patrick Mouratoglou are o avere de 39 de milioane de dolari

Mouratoglou şi-a început cariera de antrenor în tenis în 1999, când l-a antrenat pe Marcos Bagdatis. Sub îndrumarea lui Mouratoglou, Bagdatis a devenit un jucător de tenis din top.

Reclamă 4 / 0/3

Însă cea mai de succes colaborare a fost cu Serena Williams. Sub îndrumarea lui, Serena Williams a câştigat nu mai puţin de 10 turnee de Grand Slam: de două ori Australian Open, de două ori Roland Garros, de 3 ori Wimbledon şi tot de atâtea ori US Open.

În total, în cariera de antrenor, Mouratoglou a câştigat 31 de turnee la simpus şi mai are încă 4 la dublu. Conform presei internaționale, francezul are o avere de 39 de milioane de dolari.

Cum a devenit Mouratoglou noul antrenor al Simonei Halep

Mouratoglou a dezvăluit cum a ajuns antrenorul full-time al Simonei Halep. Francezul susţine că un telefon pe care i l-a dat Serenei Williams, pe care a antrenat-o în ultima perioadă, a dus la noua colaborare cu campioana noastră.

„Astăzi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele 8 luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. Este pasiunea vieţii mele şi simt că mai am multe de oferit.

Simona a venit la Academia Mouratoglou, înainte de Indian Wells, pentru un antrenament. Am trecut pe la nişte şedinţe de ale ei şi am văzut-o cum se antrenează.

La sfârşitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt disponibil să fiu antrenorul ei. Am un respect enorm pentru ea, dar nu se punea problema în acel moment. După câteva săptămâni, am vorbit cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu alcineva”, a fostul mesajul lui Mouratoglou.

 

Reclamă

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și