Închide meniul

Serena Williams, anunţ uriaş după ce Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep! Ce a spus legendara jucătoare pregătită de tehnicianul francez în ultimul deceniu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 aprilie 2022, 21:46

Serena Williams, anunţ uriaş după ce Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep! Ce a spus legendara jucătoare pregătită de tehnicianul francez în ultimul deceniu

Patrick Mouratoglou a antrenat-o pe Serena Williams

Profimedia

Serena Williams (40 de ani) a anunţat că se pregăteşte de revenirea pe terenul de tenis, la un an de la accidentare. Vestea a venit la câteva ore după ce Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei din ultimii 10 ani, a anunţat că va colabora full-time cu Simona Halep. Serena ar urma să revină în iunie, la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams a trecut peste problemele medicale şi se pregăteşte să revină în circuit. Jucătoarea americancă a anunţat astăzi că va participa la Wimbledon, turneul unde s-a accidentat grav la gleznă, anul trecut.

Serena Williams, pregătită să revină în circuit: „Trebuie să joc la Wimbledon!”

Anunţul Serenei a venit la scurt timp după ce Darren Cahill a anunţat că va colabora cu Simona Halep. Antrenorul francez a pregătit-o pe Williams în ultimii 10 ani, oferindu-i un salariu anual de 1,5 milioane de dolari. Chiar Serena a fost cea care i-a „deschis uşa” lui Mouratoglou pentru colaborarea cu jucătoarea noastră.

Serena Williams a oferit vestea cea mare pe contul de Instagram, în timp ce se afla alături de jucătorul din NFL, Aaron Rodgers.

„Am vorbit despre revenirea mea pe teren, iar el (n.r. – Aaron Rodgers) m-a încurajat şi m-a pregătit pentru Wimbledon. Abia aştept!”, a spus Serena Williams, într-un story, pe contul de Instagram, citată de Sky Sports.

Reclamă

Întrebată dacă va participa şi la US Open, Serena Williams a răspuns:

„Wimbledon este înainte de US Open. Mai întâi trebuie să joc la Wimbledon. Sunt entuziasmată!”, a mai adăugat Serena.

Serena Williams s-a „prăbuşit” în clasamentul WTA! Legendara jucătoare a căzut până pe locul 246

Serena Williams n-a mai jucat din iunie 2021, chiar de la Wimbledon. Jucătoarea americancă s-a accidentat în prima rundă a Grand Slam-ului din Londra şi a părăsit terenul în lacrimi.

Reclamă 4 / 0/3

De atunci, Serena a ratat multe turnee importante, în frunte cu Jocurile Olimpice de la Tokyo, US Open 2021 şi Australian Open 2022.

Jucătoarea cu 23 de titluri de Grand Slam a căzut până pe locul 246 în clasamentul WTA, după ce a lipsit aproape un an din circuit.

Wimbledon 2022 se va desfăşura în perioada 27 iunie – 10 iulie.

Patrick Mouratoglou e noul antrenor al Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a dezvăluit cum a ajuns antrenorul full-time al Simonei Halep. Francezul susţine că un telefon pe care i l-a dat Serenei Williams, pe care a antrenat-o în ultima perioadă, a dus la noua colaborare cu campioana noastră.

„Astăzi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt antrenorul full-time al Simonei Halep. În ultimele 8 luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. Este pasiunea vieţii mele şi simt că mai am multe de oferit.

Simona a venit la Academia Mouratoglou, înainte de Indian Wells, pentru un antrenament. Am trecut pe la nişte şedinţe de ale ei şi am văzut-o cum se antrenează.

La sfârşitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt disponibil să fiu antrenorul ei. Am un respect enorm pentru ea, dar nu se punea problema în acel moment. După câteva săptămâni, am vorbit cu Serena şi uşa s-a deschis pentru mine, cel puţin pe termen scurt, să lucrez cu alcineva”, a fostul mesajul lui Mouratoglou.

Reclamă
Recomandări
  • Serena Williams revine în circuit!
  • Anunţul făcut de americancă, la scurt timp după ce Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și