Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, „întinerit” de Corina Caciuc. Cum l-a făcut amanta să uite de Anamaria Prodan. „Nu e vorba de bani!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2022, 19:34

Laurențiu Reghecampf, „întinerit” de Corina Caciuc. Cum l-a făcut amanta să uite de Anamaria Prodan. „Nu e vorba de bani!”

Imagini compromiţătoare cu Laurenţiu Reghecampf, în timpul scandalului de divorţ cu Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf este într-o relaţie cu Corina Caciuc / Fanatik / Instagram Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) şi Corina Caciuc trăiesc o adevărată poveste de dragoste, chiar dacă antrenorul de la Universitatea Craiova se află în plin scandal de divorţ cu soţia sa, Anamaria Prodan. Reghecampf şi noua sa parteneră se pregătesc să devină părinţi în această primăvară, iar recent au fost surprinşi în timp ce ieşeau dintr-o clinică medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc se pregătesc să devină părinţi. Tânăra de 27 de ani, despre care Anamaria Prodan a făcut acuzații oribile, îi va dărui antrenorului de la Universitatea Craiova un băieţel. Recent, cei doi au fost surprinşi în timp ce părăseau o clinică medicală din Dorobanţi.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au primit o veste excelentă! Cum au fost surprinși cei doi

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor deveni părinți peste aproximativ o lună. Potrivit click.ro, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în timp ce părăseau o clinică din centrul Bucureștiului, unde au urmărit o ecografie cu copilul lor.

„Reghe” și amanta lui păreau foarte fericiți după ce au ieșit din clinică, semn că totul este în regulă cu bebelușul lor. Ulterior, cei doi au mers la o cafenea, apoi au plecat spre casă, mai scrie sursa citată.

Conform click.ro, Reghecampf a trecut de mult peste relația cu Anamaria Prodan, cu care se află în plin proces de divorț. Antrenorul Universității Craiova este îndrăgostit total de noua sa iubită, Corina Caciuc, care îi va dărui al treilea său baiat.

Reclamă

Reghecampf îi are deja pe Luca, din prima căsătorie cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf Jr („Bebeto”), din căsnicia cu Anamaria Prodan.

„Laurențiu chiar trăiește a doua tinerețe cu Corina. Toată lumea îl condamnă, însă relația lui cu Anamaria Prodan era demult apusă. El și Corina chiar se iubesc, nu e vorba de bani sau altceva aici, sunt într-o relație pe bune, nu e vorba de amenințări sau vreun șantaj în relația asta.

Este pur și simplu îndrăgostit de ea, din motivul ăsta a și ales să facă pasul ăsta, să renunțe la Ana și să facă un copil cu ea.”, au spus surse apropiate din anturajul celor doi, pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Când va fi următorul termen în procesul de divorț dintre Reghecampf și Anamaria Prodan

A fost o atmosferă încinsă la Buftea, în momentul în care Laurențiu Reghecampf a fost însoțit de fiul pe care îl are din prima căsnicie, Luca. Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a început să plângă după ce l-a văzut pe Luca, cel cu care avea o relaţie extrem de apropiată. Agentul de jucători a răbufnit și și-a acuzat soțul de reacții nepotrivite în sala de judecată.

La Tribunal nu s-a întâmplat nimic în afara unui termen, așa cum prevede legea, pentru ca părțile să aibă timp să se gândească. Va fi un nou termen pe 16 mai”, a reacționat antrenorul Universității Craiova pentru fanatik.ro.

Vestea nu are cum să fie pe placul iubitei lui Reghecampf, care este însărcinată. Corina Caciuc urmează să nască la începutul lunii viitoare, înainte ca antrenorul să fie divorțat. În condițiile date, lovitura este una importantă din moment ce copilul nu va putea lua numele tatălui său.

Anamaria Prodan i-a și cerut lui Laurențiu Reghecampf să grăbească procedura și să încheie cei peste 13 ani de căsnicie la biroul unui notar public.

Vrem să scăpăm! Îl rog public să mergem la notar să semneze divorțul urgent! Să dea familiei ce a luat (jumătate) și să stea cât de departe de noi să nu ne mai târască numele în noroi. A făcut un copil cu femeia asta, să stea acolo și să nu și mai distrugă emoțional copiii “ vechi “ de care nu îi mai pasă„, a răbufnit Anamaria Prodan la antenastars.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și