Închide meniul

Scandal de rasism la Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2! Sidibe, acuzații incredibile la adresa lui Steliano Filip. Răspunsul fundașului dinamovist

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2022, 10:04 / Actualizat: 9 aprilie 2022, 11:56

Reclamă
Scandal de rasism la Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2! Sidibe, acuzații incredibile la adresa lui Steliano Filip. Răspunsul fundașului dinamovist

Dinamo, învinsă de FC U Craiova 1948 în prelungiri

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

S-a lăsat cu scandal la finalul partidei Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. Sekou Sidibe ar fi avut un atac rasist la adresa lui Steliano Filip. Fundașul dinamovist a venit imediat cu replica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după golul marcat în prelungiri de Andrea Compagno, jucătorii de la Dinamo și FC U Craiova 1948 s-au încăierat. Motivul ar fi un scandal cu tentă rasistă între Sekou Sidibe și Steliano Filip.

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Scandal de rasism în Steliano Filip și Sidibe

Sidibe și Filip s-au contrat pe toată durata meciului, dar lucrurile au degenerat după fluierul final. La un moment, jucătorul Craiovei i-ar fi adresat un atac cu tentă rasită lui Steliano Filip, potrivit digisport.ro.

Fundașul dinamovist a răspuns imediat. ”Ce tot nu-ți convine și comentezi? Te crezi Messi?”, ar fi spus Filip, conform sursei citate. În conflict s-au amestecat mai mulți jucători de la ambele echipe, iar situația a fost aplanată cu greu.

Steliano Filip a fost integralist la Dinamo, în timp ce Sekou Sidibe a intrat la FC U Criova 1948 la pauză.

Reclamă

Dinamo, aproape condamnată la baraj

Dinamo a început ca din tun meciul cu FC U Craiova 1948. Christian Irobiso a deschis scorul în secunda 35. Atacantul „câinilor” a finalizat cu o execuţie din faţa porţii goale, după o pasă excelentă oferită de Vlad Morar.

Dinamo și-a menținut avantajul până la intarea la cabine, dar echipa lui Uhrin a cedat după pauză. Huyghebaert a marcat cu un voleu din marginea careului care „l-a găurit” pe Mihai Eșanu.

„Câinii” au continuat atacurile și au forțat golul al doilea, dar au rămas cu buza umflată în prelungiri. În minutul 90+1, Andrea Compagno a profitat de o deviere fericită și a marcat cu un șut sub bară, din interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

S-a terminat 2-1 pentru FC U Craiova 1948, care e aproape sigură de evitarea retrogradării. Echipa lui Nicolo Napoli e pe poziția a 11-a, cu 25 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo e aproape condamnată la baraj, fiind pe locul 14, cu doar 13 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și