Închide meniul

Scandal de rasism la Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2! Sidibe, acuzații incredibile la adresa lui Steliano Filip. Răspunsul fundașului dinamovist

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2022, 10:04 / Actualizat: 9 aprilie 2022, 11:56

Scandal de rasism la Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2! Sidibe, acuzații incredibile la adresa lui Steliano Filip. Răspunsul fundașului dinamovist

Dinamo, învinsă de FC U Craiova 1948 în prelungiri

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

S-a lăsat cu scandal la finalul partidei Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. Sekou Sidibe ar fi avut un atac rasist la adresa lui Steliano Filip. Fundașul dinamovist a venit imediat cu replica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după golul marcat în prelungiri de Andrea Compagno, jucătorii de la Dinamo și FC U Craiova 1948 s-au încăierat. Motivul ar fi un scandal cu tentă rasistă între Sekou Sidibe și Steliano Filip.

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Scandal de rasism în Steliano Filip și Sidibe

Sidibe și Filip s-au contrat pe toată durata meciului, dar lucrurile au degenerat după fluierul final. La un moment, jucătorul Craiovei i-ar fi adresat un atac cu tentă rasită lui Steliano Filip, potrivit digisport.ro.

Fundașul dinamovist a răspuns imediat. ”Ce tot nu-ți convine și comentezi? Te crezi Messi?”, ar fi spus Filip, conform sursei citate. În conflict s-au amestecat mai mulți jucători de la ambele echipe, iar situația a fost aplanată cu greu.

Steliano Filip a fost integralist la Dinamo, în timp ce Sekou Sidibe a intrat la FC U Criova 1948 la pauză.

Reclamă

Dinamo, aproape condamnată la baraj

Dinamo a început ca din tun meciul cu FC U Craiova 1948. Christian Irobiso a deschis scorul în secunda 35. Atacantul „câinilor” a finalizat cu o execuţie din faţa porţii goale, după o pasă excelentă oferită de Vlad Morar.

Dinamo și-a menținut avantajul până la intarea la cabine, dar echipa lui Uhrin a cedat după pauză. Huyghebaert a marcat cu un voleu din marginea careului care „l-a găurit” pe Mihai Eșanu.

„Câinii” au continuat atacurile și au forțat golul al doilea, dar au rămas cu buza umflată în prelungiri. În minutul 90+1, Andrea Compagno a profitat de o deviere fericită și a marcat cu un șut sub bară, din interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

S-a terminat 2-1 pentru FC U Craiova 1948, care e aproape sigură de evitarea retrogradării. Echipa lui Nicolo Napoli e pe poziția a 11-a, cu 25 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo e aproape condamnată la baraj, fiind pe locul 14, cu doar 13 puncte.

Recomandări
  • Scandal de rasism la Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2
  • Sidibe, acuzații increbile la adresa lui Steliano Filip

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și