Închide meniul

Erling Haaland vs Kylian Mbappe: Dani Alves nici nu a stat pe gânduri. ”Este mai bun la toate capitolele. Pentru stilul Barcelonei, nu există un jucător mai bun”

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2022, 10:57

Reclamă
Erling Haaland vs Kylian Mbappe: Dani Alves nici nu a stat pe gânduri. ”Este mai bun la toate capitolele. Pentru stilul Barcelonei, nu există un jucător mai bun”

Erling Haaland vs Kylian Mbappe

Getty Images

Erling Haaland este unul dintre cei mai curtați jucători din lume, dar nu l-a convins și pe Dani Alves. Veteranul Barcelonei nu ar cheltui toți banii pe norvegian, dar ar face-o pentru transferul lui Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu aș cheltui toți banii pe Haaland. Sincer, nu aș plăti mulți bani pentru el. Pe Mbappe, da, dar nu pe Haaland. Pe Mbappe l-aș lua primul, este mai bun la toate capitolele.

Dacă ar fi să faci o investiție majoră, trebuie să o faci pentru cei mai buni jucători. Dacă ar fi după mine, aș merge pe transferul lui Mbappe. Este cel mai bun jucător al momentului și, pentru stilul Barcelonei, nu există un jucător mai bun în fotbalul actual”, a spus Dani Alves despre Erling Haaland și Kylian Mbappe.

Erling Haaland și Kylian Mbappe ar putea fi colegi la Real Madrid

Josep Pedrerol, citat de marca.com, a anunțat că Mbappe va ajunge în această vară la Real Madrid, dar și că asta nu ar fi tot. Erling Haaland rămâne o pistă pentru Florentino Perez.

„Mbappe va juca pentru Madrid. Și Haaland vrea să joace la Real Madrid. Mbappe va evolua la Real Madrid, sunt sigur de asta! Cei de la Madrid mi-au spus că și Erling Haaland vrea să vină la Real. Ei știu deja asta„, a spus Pedrerol, în direct.

Reclamă

Liderul din La Liga ar avea astfel un atac uluitor, format din Karim Benzema, Kylian Mbappe și Erling Haaland. Ar fi o lovitură uriașă dată de cea mai titrată echipă de pe continent.

Cote uriașe de piață pentru Haaland și Mbappe

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 28 goluri în 38 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile. De asemenea, acesta a reuşit şi 20 de pase decisive.

De partea cealaltă, Erling Haaland e cotat la 150 de milioane de euro și, chiar dacă a avut parte de un sezon cu mai multe accidentări, a marcat 23 de goluri, în 25 de meciuri, trecându-și în cont și 7 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și