Închide meniul

UTA – Rapid 0-2 | Alexandru Albu visează cu ochii deschiși la cupele europene după o nouă victorie în Liga 1: „De la anul ne batem unde ne este locul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2022, 23:16

Reclamă
UTA – Rapid 0-2 | Alexandru Albu visează cu ochii deschiși la cupele europene după o nouă victorie în Liga 1: „De la anul ne batem unde ne este locul!

Alexandru Albu, prima reac'ie după UTA - Rapid 0-2

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rapid a învins-o pe UTA, scor 2-0, în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1. Giuleștenii au câștigat pe stadionul din Arad, plin până la refuz de fanii echipei antrenate de Ionuț Badea. Adi Mutu a înregistrat a cincea victorie la rând și nu a pierdut niciun punct după ce a fost numit în locul lui Mihai Iosif.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu îi asigură pe fani că se va forța clasarea pe primul loc în play-out și calificarea în cupele europene după disputarea barajului.

Alexandru Albu, mesaj pentru suporteri după UTA – Rapid 0-2

Am intrat un pic mai greu în meci, dar per total suntem bucuroși. E o victorie mare, la o echipă bună și merităm să fim pe primul loc.

N-am intrat foarte bine prima repriză, am pregătit ceva, dar din păcate nu ne-a avantajat nici terenul. Ne-am obișnuit mai greu, ei fiind acasă e normal să știe terenul. Mister ne-a spus tot ce trebuie să facem, să schimbăm ceva, și am reușit să marcăm repede două goluri. După meciul a fost la discreția noastră.

Ne apasă un pic pentru că nu suntem în play-off. Dar ce a fost, a fost. Acum luăm meci cu meci, cel mai important e să ajungem la barajul pentru Europa și să îl câștigăm. De la anul ne batem acolo sus, unde ne este locul„, a precizat mijlocașul de 28 de ani al Rapidului.

Reclamă

Albu a fost integralist în meciul în care un coechipier de-al său a impresionat. Puștiul Rareș Ilie (18 ani) a contribuit la ambele goluri ale giuleștenilor. În primul minut al reprizei secunde, l-a servit ideal pe Alex Ioniță, care a deschis scorul. Cu un sfert de oră înainte de final a marcat și el și a semnat rezultatul final, 2-0.

Rapid are 32 de puncte după cele 4 etape din play-out. Are cu trei mai mult decât principala urmăritoare, FC Botoșani, care are cu un meci mai puțin. Podiumul este completat de Sepsi, care are 27 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și