Închide meniul

UTA – Rapid 0-2 | Alexandru Albu visează cu ochii deschiși la cupele europene după o nouă victorie în Liga 1: „De la anul ne batem unde ne este locul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2022, 23:16

UTA – Rapid 0-2 | Alexandru Albu visează cu ochii deschiși la cupele europene după o nouă victorie în Liga 1: „De la anul ne batem unde ne este locul!

Alexandru Albu, prima reac'ie după UTA - Rapid 0-2

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rapid a învins-o pe UTA, scor 2-0, în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1. Giuleștenii au câștigat pe stadionul din Arad, plin până la refuz de fanii echipei antrenate de Ionuț Badea. Adi Mutu a înregistrat a cincea victorie la rând și nu a pierdut niciun punct după ce a fost numit în locul lui Mihai Iosif.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu îi asigură pe fani că se va forța clasarea pe primul loc în play-out și calificarea în cupele europene după disputarea barajului.

Alexandru Albu, mesaj pentru suporteri după UTA – Rapid 0-2

Am intrat un pic mai greu în meci, dar per total suntem bucuroși. E o victorie mare, la o echipă bună și merităm să fim pe primul loc.

N-am intrat foarte bine prima repriză, am pregătit ceva, dar din păcate nu ne-a avantajat nici terenul. Ne-am obișnuit mai greu, ei fiind acasă e normal să știe terenul. Mister ne-a spus tot ce trebuie să facem, să schimbăm ceva, și am reușit să marcăm repede două goluri. După meciul a fost la discreția noastră.

Ne apasă un pic pentru că nu suntem în play-off. Dar ce a fost, a fost. Acum luăm meci cu meci, cel mai important e să ajungem la barajul pentru Europa și să îl câștigăm. De la anul ne batem acolo sus, unde ne este locul„, a precizat mijlocașul de 28 de ani al Rapidului.

Reclamă

Albu a fost integralist în meciul în care un coechipier de-al său a impresionat. Puștiul Rareș Ilie (18 ani) a contribuit la ambele goluri ale giuleștenilor. În primul minut al reprizei secunde, l-a servit ideal pe Alex Ioniță, care a deschis scorul. Cu un sfert de oră înainte de final a marcat și el și a semnat rezultatul final, 2-0.

Rapid are 32 de puncte după cele 4 etape din play-out. Are cu trei mai mult decât principala urmăritoare, FC Botoșani, care are cu un meci mai puțin. Podiumul este completat de Sepsi, care are 27 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și