Închide meniul

Manchester City – Liverpool 2-2 | Pep Guardiola şi Jurgen Klopp, primele reacţii după derby-ul nebun pentru titlu: „Pentru meciuri ca astea te faci antrenor!” / „A fost box! Ne-au „zguduit” puţin!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 21:37

Reclamă
Manchester City – Liverpool 2-2 | Pep Guardiola şi Jurgen Klopp, primele reacţii după derby-ul nebun pentru titlu: „Pentru meciuri ca astea te faci antrenor! / „A fost box! Ne-au „zguduit puţin!

Pep Guardiola și Jurgen Klopp, în timpul unui duel Manchester City - Liverpool

Profimedia Images

Manchester City – Liverpool 2-2. Derby-ul pentru titlu s-a terminat la egalitate, iar cele două mari rivale se luptă pentru mult râvnitul trofeu până în ultima etapă. La final, Pep Guardiola şi Jurgen Klopp au făcut spectacol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză, Kevin De Bruyne a deschis scorul, în minutul 6, cu un şut deviat. Diogo Jota i-a dat „replica” şi a egalat după doar câteva minute, după o pasă perfectă a lui Trent Alexander-Arnold. Egalitatea nu a durat mult pe tabelă. Gabriel Jesus i-a readus pe cetăţeni în avantaj, după ce a primit o centrare perfectă şi l-a „executat” pe Alisson.

Rezultatul final a fost stabilit de Sadio Mane, în repriza secundă, care a marcat chiar în ziua în care împlineşte 30 de ani.

Pep Guardiola şi Jurgen Klopp, primele reacţii după Manchester City – Liverpool 2-2

„A fost o partidă de box. Ai mâinile jos, iar adversarul te loveşte puternic. Te „zguduie”. Intensitatea a fost nebună. Este un rezultat cu care trebuie să trăim şi o vom face”, a spus Jurgen Klopp, citat de BBC.

Reclamă

„Împotriva acestei echipe a fost aproape imposibil. Trebuie să joci aceste tipuri de jocuri. Suntem încă lideri, dar avem sentimentul că am ratat o oportunitate uriașă. Au mai rămas multe jocuri. Pentru genul acesta de meciuri te faci antrenor!”, a spus şi Pep Guardiola, citat de manchestereveningnews.co.uk.

Manchester City – Liverpool 2-2

Manchester City – Liverpool 2-2 a fost marele meci al acestui week-end, dar și al ultimei părți a sezonului din Premier League. Cele două rivale au remizat în derby-ul de titlu, scor 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, Manchester City rămâne lider în Premier League, cu 74 de puncte, în timp ce Liverpool este pe locul secund, cu 73 de puncte.

În următoarea etapă, echipa lui Pep Guardiola are meci cu Brighton acasă, în timp ce Liverpool are derby cu Manchester United.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și