Închide meniul
EXCLUSIV

Dorinţa lui Constantin Budescu, înainte de FCSB – FC Voluntari! Reportajul exclusiv cu „Budi” îl vedeţi la ştirile Antena Sport, de la 19.55. Nu renunţă la minge nici în cârje

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2022, 17:56 / Actualizat: 11 aprilie 2022, 19:16

Reclamă
Dorinţa lui Constantin Budescu, înainte de FCSB – FC Voluntari! Reportajul exclusiv cu „Budi îl vedeţi la ştirile Antena Sport, de la 19.55. Nu renunţă la minge nici în cârje

Constantin Budescu, în cadrul unui interviu pentru AntenaSport

Captură Antena Sport

Constantin Budescu este marele absent al meciului dintre FCSB şi FC Voluntari. „Budi” s-a operat şi se recuperează cu mingea la picior. Reportajul exclusiv îl vedeţi la ştirile Antena Sport, de la 19.55.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu vrea ca Voluntari să le pună piedică celor de la FCSB în lupta teribilă la titlu cu CFR Cluj şi îi ţine pumnii pietenului Tamaş să câştige. „Budi” nu va fi, însă, pe stadion la meciul care poate arunca în aer lupta la titlu.
În cazul unei victorii, FCSB se va apropia la 5 puncte de CFR Cluj, înaintea meciului direct.

Constantin Budescu, înainte de FCSB – FC Voluntari: „Îmi doresc să câştigăm!”

Eu îmi doresc să câştigăm noi. Vom vedea ce se va întâmpla. Chiar voiam să ajung la meci, dar nu se poate, din păcate. Am ore de ore de recuperare, am întârziat. Am plecat de dimineaţă şi sunt un pic obosit şi prefer să văd meciul la televizor„, a spus Constantin Budescu în exclusivitate la Antena Sport.

Constantin Budescu s-a operat după ce a suferit cea mai gravă accidentare a carierei

Constantin Budescu (33 ani) s-a operat, după ce s-a accidentat grav în minutul 34 al meciului FC Voluntari – Farul, scor 1-0, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. „Budi” va lipsi aproape o jumătate de an, după ce a fost diagnosticat cu ruptură de tendon.

Constantin Budescu a căzut „secerat” pe gazon, la mijlocul terenului, fără a fi faultat de vreun adversar. Medicii au intervenit și, când au văzut cât de grave sunt problemele, l-au scos pe targă. A fost diagnosticat cu ruptură de tendon.

Reclamă

La doar câteva zile după accidentarea horror, Constantin Budescu a fost operat de doctorul Bogdan Andrei la o clinică din Capitală. Printre cei care au apelat la serviciile medicului se numără Vlad Chiricheş şi „Bombardierul” Pascu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și