Închide meniul
EXCLUSIV

Dorinţa lui Constantin Budescu, înainte de FCSB – FC Voluntari! Reportajul exclusiv cu „Budi” îl vedeţi la ştirile Antena Sport, de la 19.55. Nu renunţă la minge nici în cârje

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2022, 17:56 / Actualizat: 11 aprilie 2022, 19:16

Dorinţa lui Constantin Budescu, înainte de FCSB – FC Voluntari! Reportajul exclusiv cu „Budi îl vedeţi la ştirile Antena Sport, de la 19.55. Nu renunţă la minge nici în cârje

Constantin Budescu, în cadrul unui interviu pentru AntenaSport

Captură Antena Sport

Constantin Budescu este marele absent al meciului dintre FCSB şi FC Voluntari. „Budi” s-a operat şi se recuperează cu mingea la picior. Reportajul exclusiv îl vedeţi la ştirile Antena Sport, de la 19.55.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu vrea ca Voluntari să le pună piedică celor de la FCSB în lupta teribilă la titlu cu CFR Cluj şi îi ţine pumnii pietenului Tamaş să câştige. „Budi” nu va fi, însă, pe stadion la meciul care poate arunca în aer lupta la titlu.
În cazul unei victorii, FCSB se va apropia la 5 puncte de CFR Cluj, înaintea meciului direct.

Constantin Budescu, înainte de FCSB – FC Voluntari: „Îmi doresc să câştigăm!”

Eu îmi doresc să câştigăm noi. Vom vedea ce se va întâmpla. Chiar voiam să ajung la meci, dar nu se poate, din păcate. Am ore de ore de recuperare, am întârziat. Am plecat de dimineaţă şi sunt un pic obosit şi prefer să văd meciul la televizor„, a spus Constantin Budescu în exclusivitate la Antena Sport.

Constantin Budescu s-a operat după ce a suferit cea mai gravă accidentare a carierei

Constantin Budescu (33 ani) s-a operat, după ce s-a accidentat grav în minutul 34 al meciului FC Voluntari – Farul, scor 1-0, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. „Budi” va lipsi aproape o jumătate de an, după ce a fost diagnosticat cu ruptură de tendon.

Constantin Budescu a căzut „secerat” pe gazon, la mijlocul terenului, fără a fi faultat de vreun adversar. Medicii au intervenit și, când au văzut cât de grave sunt problemele, l-au scos pe targă. A fost diagnosticat cu ruptură de tendon.

Reclamă

La doar câteva zile după accidentarea horror, Constantin Budescu a fost operat de doctorul Bogdan Andrei la o clinică din Capitală. Printre cei care au apelat la serviciile medicului se numără Vlad Chiricheş şi „Bombardierul” Pascu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și