Închide meniul

Bayern – Villarreal 1-1. Şoc în sferturile UEFA Champions League. Robert Lewandowski e OUT din Ligă! Cum au reacţionat nemţii după eliminarea total neaşteptată: „Este greu de acceptat”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2022, 0:27

Reclamă
Bayern – Villarreal 1-1. Şoc în sferturile UEFA Champions League. Robert Lewandowski e OUT din Ligă! Cum au reacţionat nemţii după eliminarea total neaşteptată: „Este greu de acceptat

Thomas Muller şi Robert Lewandowski, eliminaţi din UEFA Champions League de Villarreal

Profimediaimages

Bayern a fost eliminată din UEFA Champions League. Villarreal a reuşit surpriza şi, după victoria la limită din tur, a smuls o remiză la Munchen, scor 1-1. Chukwueze a înscris golul calificării în minutul 88. A fost singurul şut pe spaţiul porţii al spaniolilor, care s-au calificat pentru a doua oară în semifinale. Totul după o pauză de 16 ani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezamăgirea a fost uriaşă pentru deţinătoarea a 6 trofee ale Ligii Campionilor. Robert Lewandowski reuşise să marcheze în minutul 52, din pasa lui Thomas Muller. A fost al 9-lea gol al polonezului în cele 5 meciuri de acasă, din această ediţie a competiţiei stelelor. Nu a fost suficient pentru golgheterul Champions League, care a fost eliminat!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI VILLARREAL!

Bayern, eliminată de Villarreal din UEFA Champions League

Eliminarea suferită de Bayern i-a şocat pe nemţi, care nu se aşteptau ca starurile lui Nagelsmann să rateze victoria în faţa „Submarinului galben”.

S-a terminat! Frustrare în Bavaria„, au reacţionat jurnaliştii de la Bild.

Reclamă

Mai rămâne doar campionatul. Bayern, eliminată de Villarreal„, au titrat şi nemţii de la Kicker.

Reclamă 4 / 0/3

Incredibil de amar. Am fost eliminaţi din UEFA Champions League„, a fost reacţia celor de la Bayern.

Nu mi-am imaginat niciodată că Bayern va fi eliminată astăzi. Este foarte, foarte greu de acceptat. Trebuie să se scuture bine. Trebuie să o feliciţie pe Villarreal. Tot jocul a continuat să creadă în acea șansă a ei. În cele din urmă, a apărut o eroare în apărarea lui Bayern„, a reacţionat fostul jucător al naţionalei Germaniei, Mario Gomez, citat de uefa.com.

Dacă iei în calcul doar acest joc, fără a te uita la meciul tur, ar fi trebuit să obţinem o calificare convingătoare. Este greu de acceptat acest lucru. Nici nu stiu ce sa spun„, a precizat Thoma Muller, imediat după meci, la Amazon Prime.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și