Închide meniul

CS Mioveni – Dinamo 2-0. O nouă umilință pentru „câini”! Echipa lui Dusan Uhrin, fără șut pe spațiul porții. Irobiso a fost eliminat

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2022, 22:15

Reclamă
CS Mioveni – Dinamo 2-0. O nouă umilință pentru „câini! Echipa lui Dusan Uhrin, fără șut pe spațiul porții. Irobiso a fost eliminat

Dinamo se pregătește pentru baraj

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci în Liga 1 / Hepta

CS Mioveni – Dinamo 2-0. Echipa lui Dusan Uhrin nu mai poate matematic să scape de baraj. „Câinii” sunt în cel mai jos punct din întreaga existență a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panait și Sanoh au marcat golurile care au consființit victoria celor de la CS Mioveni. Dinamo va merge la baraj. Nu mai poate prinde matematic locul 12.

CS Mioveni – Dinamo 2-0

Min 90: Final de meci! CS Mioveni a câștigat cu 2-0.

Min 84: CS Mioveni – Dinamo 2-0. O nouă reuşită pentru gazde. Sanoh a marcat după ce a fost scăpat din marcaj. Lăsat singur, atacantul lui Pelici a înscris cu uşurinţă!

Min 80: Christian Irobiso a văzut al doilea cartonaș galben după un conflict cu Andrei Panait.

Reclamă

Min 72: CS Mioveni – Dinamo 1-0. GOOOL CS Mioveni! Garutti a trimis o recentrare în fața porții după o lovitură liberă, iar Andrei Panait a împins balonul în poartă. Până în acest minut, Dinamo n-a avut vreun șut pe spațiul porții adverse.

Min 63: Încă o ocazie pentru Dinamo! Christian Irobiso a primit o minge excelentă în fața porții, dar atacantul lui Dinamo a luftat în momentul execuției.

Min 57: Ocazie pentru Dinamo! Răzvan Grădinaru a primit o pasă în careul advers de la Jonathan Rodriguez, a preluat excelent balonul, dar șutul său la colțul lung s-a dus puțin pe lângă poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 45: Pauză. Scorul este 0-0.

Min 27: Ocazie pentru CS Mioveni! Balaur a nu a reușit să reia balonul cu capul spre poarta lui Dinamo, dintr-o poziție ideală.

Min 5: Ocazie pentru Dinamo! Jonathan Rodriguez a avut un șut deviat care s-a dus puțin pe lângă poarta celor de la CS Mioveni.

Min 1: A început meciul.

CS MIOVENI: I. Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Rădescu, Panait, Lixandru, Trif – Buziuc, B. Rusu, Coșereanu
REZERVE: Ducan, Oancea, Iacob, Șerbănică, Veres, Mitrea, Sanoh, Raicea, Tomczyk
ANTRENOR: Alexandru Pelici

DINAMO: Eșanu – Grădinaru, Jovanovic, Carp, De Moura – G. Crețu, Pierret, Rodriguez, St. Filip – Morar – Irobiso
REZERVE: Fara, Patriche, Giafer, Răuță, Ivanov, Torje, Mihaiu, Ivanovski, Măgureanu
ANTRENOR: Dusan Uhrin

Uhrin a făcut două schmimbări față de ultimul meci, 1-2 cu FC U Craiova 19498: au ieșit Patriche și Bani, au intrat Jovanovic și Geani Crețu.

Reclamă

Știrea inițială

Clubul din Ştefan cel Mare nu mai poate folosi denumirea FC Dinamo

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial, scrie playsport.ro. Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

Astfel, conducerea clubului a fost deja atenţionată că nu mai poate folosi numele de FC Dinamo în scop comercial. Dinamo nu mai poate folosi nici site-ul oficial.

Totuşi, conform sursei citate, echipa din Liga 1, Dinamo 2, dar şi echipele de la centrele de juniori vor putea evolua cu stema cu doi câini.

Nicolae Badea: „Ei sunt SC Dinamo 1948”

Ei sunt SC Dinamo 1948! FC Dinamo se produce o confuzie. Sunt şi FC Dinamo şi SC Dinamo şi nu vrem decât să se clarifice modul de lucru. Rămân implicat la Dinamo. Eu nu m-am dezis niciodată că nu sunt aproape de Dinamo. Sunt dinamovist şi sunt membru DDB. Pot să ajut din calitatea asta sau în calitate de cumpărător de publicitate. 

FC Dinamo este o entitate, SC Dinamo 1948 este o altă entitate. Utilizarea în scop sportiv a mărcii, culorii şi alte lucruri care derivă din brand-ul FC Dinamo rămâne în continuare. Nu pot utiliza FC Dinamo în scop comercial. Acestea pot fi utilizate strict în scop sportiv. „, a spus Nicolae Badea pentru în exclusivitate pentru as.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și