Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Costea, primele explicaţii după ce a ajuns să joace în Liga 4: „Oricum stăteam degeaba!”. Amintiri din perioada FCSB: „Mai făceam şi eu prostioare”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2022, 20:34

Reclamă
Mihai Costea, primele explicaţii după ce a ajuns să joace în Liga 4: „Oricum stăteam degeaba!. Amintiri din perioada FCSB: „Mai făceam şi eu prostioare

Mihai Costea a ajuns să joace la Progresul, în Liga 4

AS.ro

Mihai Costea s-a întors la prima dragoste, fotbalul! Joacă în liga a patra, dar visează să rupă iar plasele în Liga 1! „Nilă” e şi tătic şi s-a specializat în… schimbat de scutece!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costea a ajuns la Progresul Bucureşti. După salarii de zeci de mii de euro, el joacă acum pe 300 de lei la victorie şi 100 de lei la egal!

Mihai Costea, primele explicaţii: „Am venit din plăcere la Progresul”

Am decis să vin la Progresul din plăcere şi sper să îi ajut să îşi îndeplinească obiectivele, oricum stăteam degeaba. (Reporter: Tragi de tine să ajungi înapoi acolo sus?) Vreau să mai joc fotbal, ori în liga 1, ori în afara ţării„, a declarat Mihai Costea, care a oferit primele explicaţii pentru AntenaSport.

1.5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru Mihai Costea, în 2011. Nilă recunoaşte că a făcut greşeli care l-au costat cariera.

(Reporter: Cum se simte Mihai Costea? Are regrete sau din contra?) Regret?! Cred că puteam să fac mult mai mult, părerea mea. Asta a fost să fie. Înainte eram şi eu mai tânăr, mai făceam şi eu prostioare, dar acum m-am schimbat„, a spus atacantul de 33 de ani.

Reclamă

Primii bani de la FCSB, 150.000 de euro, i-a dat pe o maşină de lux.

Aşa am simţit atunci… să îmi iau maşina respectivă. După aceea am mai avut încă 10 maşini„, a declarat Mihai Costea.

De 7 luni, fratele lui Florin Costea e tătic de băieţel. „Este foarte frumos”, a spus Mihai

Reclamă 4 / 0/3

Format la Craiova lui Mititelu, Mihai Costea a jucat între 2011 și 2015 pentru FCSB. În 35 de meciuri pentru roș-albaștri a înscris 9 goluri. Fiecare reușită a lui l-a costat pe Gigi Becali 36.000 de euro.

Mihai Costea a oferit primele explicaţii după ce a ajuns în Liga 4. Era liber de contract de mai bine de un an. În sezonul 2020-2021 a jucat pentru Chindia, dar nu a izbutit să își treacă în cont vreun gol în 13 apariții. A fost numai de două ori titular la echipa din Târgoviște.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și