Închide meniul

Manchester City – Liverpool 2-3. Cormoranii, în finala Cupei Angliei după 10 ani! Sezon istoric pentru echipa lui Jurgen Klopp

Alexandru Ivan Publicat: 16 aprilie 2022, 19:50

Reclamă
Manchester City – Liverpool 2-3. Cormoranii, în finala Cupei Angliei după 10 ani! Sezon istoric pentru echipa lui Jurgen Klopp

Liverpool s-a calificat în finala Cupei Angliei

Profimedia

Manchester City – Liverpool 2-3. Cormoranii s-au calificat în finala Cupei Angliei după 10 ani. Echipa lui Jurgen Klopp face un sezon istoric și e în cursă pentru toate trofeele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a avut o primă repriză de vis în derby-ul cu Manchester City. Echipa lui Klopp a deschis scorul prin Ibrahima Konate, în minutul 9, cu o lovitură de cap, după un corner. Fundașul de 22 de ani a marcat trei goluri în ultimele trei meciuri jucate pentru Liverpool.

Manchester City – Liverpool 2-3 | Cormoranii, în finala Cupei Angliei

Sadio Mane a dublat avantajul „cormoranilor” în minutul 17. Atacantul senegalez a profitat de o greșeală uriașă comisă de Zack Steffen, „surpriza” din primul „11” al lui Pep Guardiola.
Steffen a stat prea mult cu mingea la picior în propriul careu și a întârziat o eventuală pasă sau degajare. Sadio Mane n-a stat pe gânduri și a pus presiune pe goalkeeper-ul american. Atacantul lui Liverpool s-a dus prin alunecare și l-a contrat pe Steffen, trimițând mingea în poartă. VIDEO

S-a făcut 3-0 după ce Mane a finalizat o acțiune fabuloasă, în minutul 45, cu o voleu la colțul scurt de la marginea careului, după o pasă elegantă a lui Thiago Alcantara. Senegalezul lui Liverpool e coșmarul lui Manchester City, cu 9 goluri în poarta cetățenilor.

Manchester City – Liverpool 2-3 | Sezon istoric pentru echipa lui Jurgen Klopp

Liverpool n-a mai forțat după pauză, iar City a forțat o revenire spectaculoasă. Elevii lui Guardiola au marcat de două ori, dar nu a fost suficient să trimită meciul în prelungiri.

Reclamă

Mai întâit, Jack Grealish a redus din diferență în minutul 47, cu un șut puternic din interiorul careului, din pasa lui Gabriel Jesus. Bernardo Silva a mai marc în al doilea minut al prelungirilor, după o pasă oferită de Mahrez.

S-a terminat 3-2 pentru Liverpool, care a revenit în finala Cupei Angliei după 10 ani. Cormoranii au câștigat deja Cupa Ligii și se luptă pentru celelalte trei trofee rămase în jos: titlul de campioană în Premier League, trofeul UEFA Champions League și Cupa Angliei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și