Închide meniul

Manchester City – Liverpool 2-3. Cormoranii, în finala Cupei Angliei după 10 ani! Sezon istoric pentru echipa lui Jurgen Klopp

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 aprilie 2022, 19:50

Manchester City – Liverpool 2-3. Cormoranii, în finala Cupei Angliei după 10 ani! Sezon istoric pentru echipa lui Jurgen Klopp

Liverpool s-a calificat în finala Cupei Angliei

Profimedia

Manchester City – Liverpool 2-3. Cormoranii s-au calificat în finala Cupei Angliei după 10 ani. Echipa lui Jurgen Klopp face un sezon istoric și e în cursă pentru toate trofeele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a avut o primă repriză de vis în derby-ul cu Manchester City. Echipa lui Klopp a deschis scorul prin Ibrahima Konate, în minutul 9, cu o lovitură de cap, după un corner. Fundașul de 22 de ani a marcat trei goluri în ultimele trei meciuri jucate pentru Liverpool.

Manchester City – Liverpool 2-3 | Cormoranii, în finala Cupei Angliei

Sadio Mane a dublat avantajul „cormoranilor” în minutul 17. Atacantul senegalez a profitat de o greșeală uriașă comisă de Zack Steffen, „surpriza” din primul „11” al lui Pep Guardiola.
Steffen a stat prea mult cu mingea la picior în propriul careu și a întârziat o eventuală pasă sau degajare. Sadio Mane n-a stat pe gânduri și a pus presiune pe goalkeeper-ul american. Atacantul lui Liverpool s-a dus prin alunecare și l-a contrat pe Steffen, trimițând mingea în poartă. VIDEO

S-a făcut 3-0 după ce Mane a finalizat o acțiune fabuloasă, în minutul 45, cu o voleu la colțul scurt de la marginea careului, după o pasă elegantă a lui Thiago Alcantara. Senegalezul lui Liverpool e coșmarul lui Manchester City, cu 9 goluri în poarta cetățenilor.

Manchester City – Liverpool 2-3 | Sezon istoric pentru echipa lui Jurgen Klopp

Liverpool n-a mai forțat după pauză, iar City a forțat o revenire spectaculoasă. Elevii lui Guardiola au marcat de două ori, dar nu a fost suficient să trimită meciul în prelungiri.

Reclamă

Mai întâit, Jack Grealish a redus din diferență în minutul 47, cu un șut puternic din interiorul careului, din pasa lui Gabriel Jesus. Bernardo Silva a mai marc în al doilea minut al prelungirilor, după o pasă oferită de Mahrez.

S-a terminat 3-2 pentru Liverpool, care a revenit în finala Cupei Angliei după 10 ani. Cormoranii au câștigat deja Cupa Ligii și se luptă pentru celelalte trei trofee rămase în jos: titlul de campioană în Premier League, trofeul UEFA Champions League și Cupa Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și