Închide meniul

Toni Petrea, antrenorul etapei. „Perlele” Octavian Popescu şi Rareş Ilie, în echipa ideală

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 aprilie 2022, 10:29

Reclamă
Toni Petrea, antrenorul etapei. „Perlele Octavian Popescu şi Rareş Ilie, în echipa ideală

Toni Petrea este antrenorul lui FCSB

Hepta

Victoria celor de la FCSB pe terenul campioanei CFR Cluj i-a adus lui Toni Petrea titlul de antrenorul etapei în Liga 1. Octavian Popescu, autorul golului din derby, a prins echipa ideală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are 2 jucători în echipa ideală a etapei. Pe lângă Tavi Popescu, în primul 11 şi-a mai făcut loc şi Valentin creţu. Fundaşul roş-albaştrilor a avut o evoluţie solidă în derby-ul care a relansat lupta la titlu. FCSB s-a apropiat la 2 puncte de CFR Cluj, cu 5 etape înaintea finalului de sezon.

Echipa ideală în etapa a 5-a în playoff. Toni Petrea, antrenorul etapei

LPF a publicat echipa ideală a etapei a 5-a din playoff-ul Ligii 1.

Florin Iacob (UTA / 28 de ani) – Valentin Crețu (FCSB / 33 de ani), Mihai Bălașa (Sepsi OSK / 27 de ani), Deian Boldor (FC Argeş / 27 de ani), Junior Morais (Rapid / 35 de ani)Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova / 19 ani), Enriko Papa (FC Botoşani / 29 de ani), Juan Bauza (FC U 1948 / 25 de ani), Rareș Ilie (Rapid / 19 ani) Jovan Marković (Universitatea Craiova / 21 de ani), Octavian Popescu (FCSB / 19 ani – FOTO)

Antrenorul etapei: Toni Petrea

Reclamă

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1 după CFR Cluj – FCSB 0-1

CFR Cluj a fost învinsă de FCSB, scor 0-1, în ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 1. Golul marcat de Octavian Popescu, în minutul 74, a aprins serios lupta la titlu.

Bookmakerii au reacționat imediat după finalul derby-ului din Gruia. Echipa lui Dan Petrescu a rămas favorită, dar cotele celor de la FCSB și Universitatea Craiova au scăzut semnificativ.

Înainte să fie învinsă de FCSB, CFR Cluj era considerată campioană în proporție de 99%. Situația s-a schimbat acum, iar jucătorii antrenați de Toni Petrea pot spera cu adevărat la titlu după ce obținut prima victorie după 8 ani în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3
  • CFR Cluj – 1.05
  • FCSB – 10.00
  • Universitatea Craiova – 51.00
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și