Închide meniul

FC Voluntari – FC Argeş 2-0 | Moldovenii lui Liviu Ciobotariu au făcut show în prima semifinală din Cupa României!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 aprilie 2022, 21:55

FC Voluntari – FC Argeş 2-0 | Moldovenii lui Liviu Ciobotariu au făcut show în prima semifinală din Cupa României!

FC Argeş - FC Voluntari este returul primei semifinale a Cupei României

Hepta

FC Voluntari – FC Argeş 2-0 a fost prima semifinală din Cupa României. Cele două echipe s-au întâlnit chiar după meciul din play-off, unde piteştenii au câştigat la limită, 1-0. Acum, ilfovenii şi-au luat revanşa şi s-au impus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vadim Raţă a deschis scorul, în minutul 18, după ce defensiva piteştenilor s-a întrecut în gafe. Igor Armaş a stabilit scorul final, în minutul 29, din plonjon, după un corner.

FC Voluntari – FC Argeş 2-0

Min. 90: Fluier final la Voluntari. Echipa lui Liviu Ciobotariu s-a impus cu 2-0. 

Min. 45: Pauză la Voluntari!

Min. 29: FC Voluntari – FC Argeş 2-0. Echipa lui Liviu Ciobotariu a mai marcat o dată. Un alt moldovean, Armaş, a înscris, din plonjon, după un corner!

Reclamă

Min. 18: FC Voluntari – FC Argeş 1-0. Gol marcat de Vadim Raţă! Jucătorul care este în mare formă a finalizat o fază în care defensiva piteştenilor s-a întrecut în gafe.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

FC Voluntari: Popa – Ciobotariu, Tamaș, Armaș – Ricardinho, Rață, Droppa, Meleke, Briceag – Nemec, Marcelo Lopes
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC Argeș: Croitoru – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – David Mezza Colli, Raynov – Ișfan, Șerban, Tănase – Said
Antrenor: Andrei Prepeliță

Regula golului marcat în deplasare, anulată

Ca urmare a abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iunie 2021, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute.

În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și